Michael V.

Michael V.

Odpovedá v priemere do 38 hodín.
38 hod

Michael V.

Doučovanie chémie (sš) a na prijímačky medicíny (v BRNE a BA)

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj!

Volám sa Mišo. Som študentom farmácie na Universität Wien, kde by som mal toto štúdium tento rok úspešne ukončiť.

Ak potrebujete pomoc s chémiou, či už stredoškolskou, alebo na príjimačky napr. medicíny alebo farmácie, rád Vám pomôžem!

V rámci prípravy na rôzne prijímacie pohovory som, ako takmer každý, absolvoval niekoľko kurzov a doučovaní, vďaka čomu by som vedel poradiť, ako sa čo najefektívnejšie a najlepšie pripraviť. Spoločne by sme prešli dané učivo a samozrejme, jednotlivé (problematické) celky v prípade Vášho záujmu prejdeme znova a pomaly a pokúsim sa Vám akékoľvek nejasnosti čo najjednoduchšie a pochopiteľne vysvetliť.

Doterajšie skúsenosti:

Najväčšiu skúsenosť mám s doučovaním na prijímačky medicíny v Brne. Keďže som ich aj sám pred niekoľkými rokmi absolvoval a doučoval kvôli nim zopár kamarátov (všetci boli prijatí), viem ako sú stavané a s čím bývajú problémy. Myslím si, že chémia je oveľa jednoduchšia, ako si mnohí myslia, len je často veľmi nešťastne vysvetlovaná.

Všetky potrebné podklady + vyrátané príklady mám k dispozícií.

Takisto viem pomôcť s nemčinou na stredoškolskej úrovni. Keďže som navštevoval nemecké bilignválne gymnázium, mám certifikát DSD - Zweite Stufe na úrovni C1.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať!


Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Lucia B.

Lucia B.

Neoverená referencia

S Misom som sa posledne mesiace ucila na prijimacky do Viedne na obor vyzivy. Museli sme zacat uplne od zakladov lebo na strednej som chemii nerozumela a tym padom som ju ani nemala rada. Konecne som pochopila veci ktore som sa len biflila a matne som si pamatala. Potom som zacala chapat aj zlozitejsie veci a suvislosti ktore mi Miso vysvetlil len pre zaujimavost. Tak ma to zacalo aj bavit a dokonca som sa naucila viac ako som na prijimacky potrebovala! Misa urcite odporucam a hodnotim na jednotku s hviezdickou :)

Miroslav B.

Miroslav B.

Neoverená referencia

Michael je jedným z tých doučovateľov, ktorí dokážu (aspoň pre mňa) náročnú látku vysvetliť veľmi zrozumiteľne a okrem toho aj vzbudiť o chémiu záujem. Doučoval ma stredoškolskú chémiu a okrem už spomenutých kvalít som vždy ocenil aj jeho flexibilitu a ľudskosť takže ho vrelo odporúčam.

Adrián G.

Adrián G.

Neoverená referencia

Chémiu som na strednej škole vyslovene nenávidel, ale doučovateľ Michal mi ju dokázal vysvetliť zábavnou formou. Po pár doučovaniach som nemal pocit, že sa doučovania s ním musím, ale chcem zúčastniť, pretože ma to celkom začalo baviť. Miša môžem len odporučiť.

Andrea V.

Andrea V.

Neoverená referencia

Mišo mi veľmi pomohol na skúšku z biochémie na medicíne. Každý z fachu vie, že to treba pochopiť aby sa to človek nemusel bifliť. Lebo to sa snáď ani nedá. Úplne odporúčam. Skúška za B :)) Andrea

Palo F.

Palo F.

Neoverená referencia

Miso mi velmi pomohol pri mojej priprave na prijmacky. Chemii som na strednej vobec nerozumel. Otazky na prijmacky som sa snazil nabiflit ale to je nemozne :D Misove doucka mi pomohli pochopit chemiu a dokonca ma to zacalo bavit.

Fotky a certifikáty