Marek B.

Marek B.

Odpovedá do 42 hodín, na 100% správ
100% 42 hod
Prijíma študentov

Marek B.

Prijíma študentov

Profi doučko angličtiny ako od rodeného hovoriaceho. BONUS: ÚVODNÁ HODINA ZADARMO!!!

Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte!

Mám vyštudovanú angličtinu v Írsku. Rok som ju tam aj vyučoval. Už desiaty rok učím jazyk na Slovensku, od úrovní A0 až Business English.
Taktiež dokážem naučiť Slovenčinu cudzincov až na úroveň rodeného Slováka

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Danka Š.

Danka Š.

Neoverená referencia

Marek je výborný lektor, vždy pozitívne naladený, Individualne hodiny vie prisposobit presne podla mojich poziadaviek, ktore su zamerane najmä na konverzaciu. Novu slovnú zásobu a jej pouzitie v praxi vie doplnit prikladmi a informaciami pouzivanymi v anglicky hovoracich krajinach, co je velkym pozitivom. Hodiny s Marekom mi pomohli zdokonalit komunikaciu v anglictine a posunut ju na profesionalnejsiu uroven, za co mu velmi pekne dakujem.Jeho služby plánujem naďalej využívať a bez váhania ho odporúčam aj ostatným.

Thameur D.

Thameur D.

Neoverená referencia

Ucil som sa po slovensky s Marekom a je super ucitel'. Je velmi mily, komunikacia s nim je lahka. Dakujem za vsetko.

Kristína G.

Kristína G.

Neoverená referencia

Anglictinu som vyhladala, lebo som potrebovala svoj bezny uzivatelsky level posunut na nieco viac profi. Mareka som spoznala este v jazykovke a neskor, nakolko vela cestujem, sme pokracovali s hodinami po skype. Tie maju velku vyhodu, hodinu mozem mat prakticky kdekolvek, kedykolvek, materialy mi posiela v digi forme, nemusim si nic tlacit, nic nestratim, nenosim so sebou tony zositou...Marekove hodiny su hrave, ba zabavne, veci vysvetluje jasne a zrozumitelne, ma skvely akcent. Vidiet, ze ma za sebou vela oducenych hodin a typov ludi... Ešte raz dakujem za pomoc !