Martin N.

Martin N.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Martin N.

Prijíma študentov

Príprava na prijímačky na medicínu.

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som študent 3. ročníka odboru Všeobecné lekárstvo na Lekárskej fakulte MU v Brne a ponúkam doučovania predovšetkým ako prípravu na prijímacie skúšky VŠ (Lekárske fakulty, farmácia, veterina). Mám skúsenosti s prípravou študentov na prijímacie skúšky na LF MU v Brne a LF UK v Bratislave. Špecificky sa sústreďujem na vyučovanie chémie, ktorej som sa už od základnej školy úspešne venoval v rámci Chemickej olympiády.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Oliver G.

Oliver G.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojný s doučovaním od Martina. Má vynikajúce znalosti z genetiky. Každé učivo mi zrozumiteľne vysvetlil. Odporúčam každému, kto hľadá efektívny spôsob ako dosiahnúť lepšie výsledky pri štúdiu.

Michal S.

Michal S.

Neoverená referencia

S Maťom som vždy pochopil čo mi pred jeho vysvetlením veľmi nešlo. Na každé stretnutie bol skvele pripravený (technicky či znalostne), vždy sa vedel prispôsobiť mojim nedostatkom a na základe nich pracovať so svojím výkladom. Časovo je často flexibilný a komunikácia s ním je vždy bezproblémová. Poskytuje všetko čo človek potrebuje pre dôkladnú prípravu na medicínu či iné lekárske odbory.

Tereza C.

Tereza C.

Neoverená referencia

Vďaka doučovaniu som pochopila všetky problematické témy a všetky nejasnosti sme spolu prešli. Zlepšila som sa v rátaní príkladov, ktoré sme spolu prerátali a cítim sa byť pripravená na prijímačky na medicínu. Chémia už pre mňa nie je takým strašiakom ako predtým. Určite doučovanie všetkými desiatimi odporúčam :)

Kristina K.

Kristina K.

Neoverená referencia

Môžem len odporučiť, priateľský no napriek tomu aj profesionálny a zodpovedný prístup, učivo zrozumiteľne vysvetlené, naozaj šikovný a ústretový doučovateľ. Prepočítal so mnou príklady aj všetky otázky z chémie na prijmačky na medicínu, všetko nejasné vysvetlil :))

Bianka M.

Bianka M.

Neoverená referencia

Absolútna spokojnosť s dlhodobým doučovaním chémie. Flexibilita a možnosť sa dohodnúť na termínoch hodín. Zrozumiteľnosť vo výklade učiva a ochota venovať sa problematike aj viackrát a detailne. Odporúčam.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Martin N.

Vypočítanie o a s pravouhleho trojuholníka

A=8 B =9 ďakujem poprosím aj s postupom o a s