Mariana Z.

Mariana Z.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Prijíma študentov

Mariana Z.

Prijíma študentov

TRUST ME, I'M A DOCTOR: doučovanie FR a EN jazyka lektorkou, ktorá medzi Francúzmi žila a ktorá si z ich hlavného mesta doniesla 3 písmenká a bodku

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer

Popis

Dobrý deň, ponúkam doučovanie francúzskeho a anglického jazyka, všetky úrovne aj oblasti, pre jednotlivcov aj firmy, pre dospelých aj deti vo veku od 6 rokov (prváci na ZŠ).

Mám vyštudovanú angličtinu a francúzšinu (učiteľstvo akademických predmetov) a doktorát z francúzskej univerzity Université Paris Diderot - Sorbonne Paris Cité (metodológia a zameranie mojej dizertačnej práce: korpusová lingvistika, modalita právnych textov EÚ v EN a FR; dvojitý diplom). Takmer 10 rokov som vyučovala na vysokej škole, predovšetkým odborný jazyk a preklady odborných textov (najmä ekonómia, ekonomika a právo). Momentálne som už nejaký ten rok živnostník a bez šéfa, čo je najväčšia výhoda a nevýhoda SZČO. Rovnako sa dlhodobo venujem aj prekladom a tlmočeniu.

Z FR som habilitovaný člen skúšobných komisií DELF-DALF až po úroveň C2 - teda pripravujem študentov aj na skúšky. Všetci moji kandidáti boli (minimálne doteraz) úspešní, najlepšie skóre bolo 97 bodov zo 100. Z ich úspechov sa teším ako z vlastných a dosť s nimi deň D prežívam...

Rovnako decká pripravujem na olympiády z FR jazyka - tento rok sa moji zverenci umiestnili na 1. a 2. mieste v rôznych kategóriách na celoslovenskom kole.

Od pandémie sa zmenili návyky mojich klientov, a preto doučujem takmer výlučne online, cez Skype/Fcb/Whereby, prípadne cez platformu podľa výberu študenta. Kanceláriu som odovzdala, mne ani klientom nechýba :). Pokiaľ je študent z okolia môjho bydliska, môžeme sa výnimočne dohodnúť aj na hodinách u mňa doma. Skúsenosť mám ale takú, že väčšina z vás preferuje výučbu z pohodlia domova, čo okrem iného šetrí čas trávený presunmi. Pre obe strany je to win-win situácia...

Sadzby za moje vyučovacie hodiny: 20 €/45 minút, 25 €/60 minút.

Hodiny mávam od 07:00 ráno, poslednú lekciu začínam o 18:00. Víkendy si rezervujem na finišovanie prekladov a oddych, ale pokiaľ sa blížia štátnice, skúšky DELF-DALF alebo podobné pre študentov závažné a dôležité "miľníky", čas si nájdem aj v sobotu či nedeľu, eventuálne v deň pracovného pokoja/štátneho sviatku.

Pre viac informácií mi, prosím, pošlite súkromnú správu. Teším sa na všetkých, čo ma oslovia, a vopred zo srdca ďakujem za váš záujem.

Návštevníkom môjho profilu želám slnečný deň bez ohľadu na počasie.

Mariana

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 45 min

Fotky a certifikáty