Patrik K. Overená identita

Patrik K.

Odpovedá do 2 hodín, na 90% správ
90% 2 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Patrik K.

Prijíma študentov

Kurz Angličtiny - Native speaker (+strojárske predmety)

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Pekný deň všetkým!

Ponúkam možnosť doučovania angličtiny, či už pre úplných nováčikov, študentov základných, stredných i vysokých škôl alebo pre pokročilých, ktorí sa chcú zlepšiť a posunúť sa ďalej v tomto svetovom jazyku. Doučujem študentov všetkých vekových kategórií, a to už od detí od veku cca 4 rokov.

Anglický jazyk - Hodiny iba osobne (viem poskytnúť v Žiline priestor, resp. vieme sa dohodnúť - Je to naozaj najkvalitnejšie)

Tak isto som vyštudoval aplikovanú mechaniku na univerzite v Žiline kde doučujem predmety ako napríklad: Statika, Dynamika, Pružnosť pevnosť, Mechanika tekutín.

Tu je možnosť online.
A teraz mi dovoľte sa trochu predstaviť. Som Patrik Kováčik, mám 27 rokov a v súčasnosti pracujem v strojárskej firme v Považskej Bystrici. Ako zvykne povedať moja priateľka, som „polovičný Kanaďan“, a to z dôvodu, že som od svojich 4 rokov žil v kanadskom meste Toronto, až do svojich 11, kedy sme sa aj s rodinou presťahovali naspať na Slovensko. Mám preto právoplatné kanadské občianstvo a angličtina sa stala mojim najpoužívanejším a najosobnejším jazykom.

Neskôr som na Slovensku vyštudoval „International Baccalaureate Program“, celý v angličtine, na Gymnáziu Jura Hronca v Bratislave. Po maturite som vyštudoval bakalársky stupeň na Delft University of Technology v Holandsku, kde som celé štúdium absolvoval taktiež v angličtine.

V minulosti som pracoval pre rôzne jazykové školy a súkromné jazykové školy, kde som viedol anglické kurzy pre firmy v Žiline a v okolí. Taktiež som učil súkromné hodiny angličtiny deti od 8 do 16 rokov.

Mám skúsenosti taktiež s doučovaním angličtiny vo firmách i v súkromných školách, vďaka čomu som nadobudol vedomosti ako prispôsobiť materiály a náročnosť hodín na základe individuálnych potrieb každého jedného z vás.

Doučovanie viem prispôsobiť všetkým úrovniam angličtiny, čiže od A1 (začiatočník) až do C1/2 (pokročilý/native speaker). Hodiny by prebiehali buď osobne v Žiline v mestskej časti Solinky, prípadne v Považskej Bystrici na vopred dohodnutom mieste.

K výučbe používam učebnice ako napríklad „Face2Face“, webovú stránku „Test-English“ alebo i zdroje z „Cambridge English“.

Všetky materiály a učebné pomôcky sú zabezpečené zadarmo a bez ďalších poplatkov.

Každá hodina je zameraná na vaše individuálne potreby a ciele. Vždy dbám na praktické príklady z gramatiky i s prekladmi zo/do slovenčiny, na zlepšovanie konverzácie študenta i na správnu výslovnosť. Študent má vždy priestor si navrhnúť tému alebo časť gramatiky, ktorej by sa chcel viac venovať.

Na prvej hodine s Vami spoločne ohodnotím Vašu úroveň anglického jazyka, podľa čoho prispôsobím nasledovné vyučovanie.

Cena jednej hodiny je 10EUR / hod (60 min). Je možná aj skupinová hodina (pre 2 alebo viac osôb) kde cena je 7,50 EUR / osoba / hod.

Prvá skušobná hodina je ZADARMO.

Teším sa na Vás.

Patrik Kováčik

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Monika P.

Monika P.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s osobným prístupom na hodinách. Kvalitná príprava či už zo strany materiálov alebo konverzácií. Hodiny boli vždy boli prispôsobené iba pre mňa. Jednoducho odporúčam, ak sa chcete v angličtine posunúť ďalej. :)

Peter C.

Peter C.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojný s osobným prístupom, hodiny boli zábavné a vždy boli prispôsobené pre mňa. Jednoducho odporúčam. 🙂

Zodpovedané otázky (5)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Patrik K.

Anglický jazyk

Dobrý deň skontroloval by mi niekto prosím Vás cvičenia z anj?

Patrik K.

Angličtina

Pomôžete mi prosím? :)

Patrik K.

Angličtina preloženie viet

Ahojte vedel by mi to niekto prosím Vás presne preložiť?

Patrik K.

Angličtina

Prosím vas, vie mi niekto poslať odpovede na toto cvičenie?

Patrik K.

Je tento text gramaticky korektný?

Should sexual education be taught at school? Sexual education was very discused topic in the near past and considered as really controversial. The primordial idea was to start learning the almost smallest children in elementary school about sexual life, protection, moral, ethical question of this…