Tomáš G.

Tomáš G.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Tomáš G.

Prijíma študentov

Revit, BIM Efektívne ! ,Blender - Arch

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Naučím ťa Revit od základov až po pokročilé úlohy ako je automatizácia cez Dynamo. Doučovanie je obohatené o príklady a riešenia s praxe, taktiež o dodatočné materiály - výukové videá, revit family, šablóny.

18 €/hod , Online Zoom meeting alebo osobne.
Viem zaškoliť aj skupiny ľudí, cena dohodou.

Som stavebný ing (STU AKP) a mám 10ročnú skúsenosť práce v Revite
Taktiež mám skúsenosť s doučovaním Revitu (škola, internát, práca).V Revite som sa podieľal na tvorbe projektov bytových domov, rodinných domov a momentálne na kontrole developerských proj.

Som pohodový a trpezlivý :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
David S.

David S.

Neoverená referencia

tomasa mozem len odporucit ako doucovatela, dokazal vyjst plne v ustrety mojim poziadavkam, je ustretovy a da sa s nim dohodnut. urcite odporucam komunite :)

ADA B.

ADA B.

Neoverená referencia

Tomáš je veľmi priateľský, ochotný, trpezlivý a hlavne perfektne pripravený na každú hodinu. Pomohol mi zvládnuť problémy s Lumionom, kde som mala veľké medzery. Som strašne rada, že som našla niekoho, kto mi je ochotný pomôcť a poradiť. Určite ho odporúčam aj ostatným.

Patrícia T.

Patrícia T.

Neoverená referencia

Skvelá spolupráca s Tomášom. S Revitom mi pomáha už pár mesiacov, na začiatku osobné hodiny , neskôr aj online konzultácie. Začala som ako úplny začiatočník, vďaka Tomášovi som sa rýchlo oboznámila s prostredím Revitu a ako funguje, ukázal mi okrem základných vecí aj tipy a triky ako si prácu uľahčiť. Okrem toho že má veľa skúseností a znalostí s projektovaním , nie len v Revite , vie vám poradiť a pomôcť aj s inými graf.programami.