Alexandra B.

Alexandra B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Alexandra B.

Skvelé doučovanie angličtiny online a v Senci so študentkou z Anglicka

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som 22 ročná študentka bakalárskeho ročníka na University of Essex v Anglicku, kde študujem učiteľstvo Angličtiny, jazyky a lingvistiku. Mám certifikát IELTS C1 z angličtiny zo 6.4.2019 a doučujem všetky levely a vekové skupiny po túto úroveň.

Nemám problém s mladšími ani staršími študentmi, teda doučujem od 6 rokov aj menšie deti. Som milá, priateľská a svoju metodiku učenia viem prispôsobiť vaším požiadavkám - Ak sa radi učíte hravo, počúvaním, čítaním, konverzáciami - akokoľvek sa viem prispôsobiť. Viem vás pripraviť na bežnú komunikáciu, môžeme sa sústrediť na ústnu skúšku z maturity, pohovor do práce, business English a podobne. Momentálne doučujem najmä cez skype v súvislosti s COVID-19, avšak dá sa už dohodnúť aj na osobných hodinách.

Venujem sa najmä ANJ ako takej, no začala som doučovať aj English for Careers - konkrétne medicínu.

Cena za 1h 15eur, v prípade dvoch študento 20eur, troch 28eur.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Tomáš Z.

Tomáš Z.

Neoverená referencia

Ak by som mal hodnotiť Alex jedným slovom, tak by to bolo slovo: Najlepšia. Najlepšia učiteľka angličtiny, akú som si mohol vybrať. Dlho som váhal či sa vôbec začať doučovať anglický jazyk, hanbil som sa a bál komunikácie s niekým kto anglicky vie, ale Alex už po pár minútach dokázala zo mňa ten stres zhodiť a dokázala zo mňa vyžmýkať také vety, ktoré som dovtedy nikdy nepoužíval, lebo som sa bál či budú-nebudú správne. Ku koncu hodiny sme sa už vedeli uvoľnene rozprávať (po anglicky) samozrejme. Odporúčam ju všetkým. ktorý sa chcú zdokonaliť alebo zlepšiť v anglickom jazyku, lebo sa absolútne dokáže prispôsobiť potrebám žiaka. Je jedno či som potreboval pomoc s gramatikou alebo komunikáciou. Vždy je pripravená na hodinu a pomôže s hocičím, čo nám robí problém. Narozdiel od niektorých iných učiteľov, o ktorých som počul, je Alex trpezlivá a najmä vždy usmiata, čiže aj keď máte nanič deň, tak Vám ho spríjemní už len samotným jej úsmevom a pozitívnou energiou. Zlatá, milá učiteľka, ktorá pochváli, keď sa ti niečo podarí a pomôže, keď sa niečo nevydarí.

Pa M.

Pa M.

Neoverená referencia

Alexandra je otvorená, flexibilná a hlavne výborná učiteľka AJ. Doučovaniam venuje mnoho času nad rámec svojich povinností. Pre mňa ako pre študenta pripravuje na každú hodinu zaujímavé a originálne materiály a individuálne úlohy (tieto robím pred jednotlivými hodinami), prostredníctvom ktorých zvyšujem intenzitu v učení sa AJ. O jednotlivých materiáloch/témach/problematikách konverzujeme a v prípade potreby riešime gramatiku, či iné nedostatky. Alexandrin prístup je komplexný. Jej dominantou je, ako som už uviedol otvorenosť a flexibilita, a to v tom zmysle, že vie náplň svojich hodín plne prispôsobiť potrebám svojho študenta. Ďakujem Alex.