Matej B.

Matej B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 56% správ
56% 1 hod
Prijíma študentov

Matej B.

Prijíma študentov

Príprava na skúšky, maturitu a doučovanie dejepisu, geografie, geopolitiky, komparatívnej politológie

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Prvá hodina býva z mojej strany zadarmo. Vieme si na nej nastaviť na čo sa treba zamerať a také oťukanie sa.

Preto neváhaj a napíš mi. Nič za to nedáš a život v zahraničí ma naučil, že šťastie naozaj praje ľuďom, ktorí sa neboja opýtať.

Ako som vždy vravel študentom po školách na Slovensku "U mňa hlúpa otázka neexistuje a pokiaľ sa nespýtaš, tak nevieš,,.

Už ako dieťa som bol veľmi zvedavý a mal veľa otázok o svete okolo nás ako funguje (asi ako každé dieťa). Keď som sa naučil čítať, mama ma zobrala do knižnice, kde sa mi hneď zapáčili knihy o antických hrdinoch a bohoch, rôzne atlasy pre deti a encyklopédie. Odvtedy mám lásku ku knihám a najmä k histórií a ku geografii. Taktiež som veľa športoval a ostal pre jednom športe až doteraz (ľadový hokej). Ako žiak a študent som chodil na dejepisné olympiády a zvyčajne som nemusel svojej príprave na tieto predmety venovať toľko času ako moji rovesníci, keďže ma odmalička bavili, tak som mal trochu náskok pred spolužiakmi.

Po 6 rokoch strávených v zahraničí, kde som žil a pracoval sa momentálne živím ako projektový manažér pre jednu z najväčších neziskových organizácií na svete a popri práci študujem dve školy, MBA a Medzinárodné vzťahy a diplomaciu v Prahe.

Čo sa týka mojich záľub tak sú to samozrejme knihy v oblastí - histórie, politiky, geografie, biografie, marketingu, psychológie a mnohé ďalšie.

Verím, že môj profil si nájde práve teba, študenta, ktorý potrebuje ukázať ako sa dá naučiť história a geografia zaujímavo, nenáročne a najmä aby ťa to bavilo. Poznám to sám na sebe ako vie byť náš školský systém a učitelia (česť výnimkám), nie veľmi praktický ku študentom, ktorí chcú viac od školy a života.




Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Matej B.

Geografia

Aký je ázijský záliv s bohatstvom ropy

Matej B.

vznik štátu

Dobrý deň vedel by mi niekto odpovedať na tieto 2 otázky z dejepisu prosím. ďakujem