Richard K.

Richard K.

Odpovedá do 20 hodín, na 100% správ
100% 20 hod

Richard K.

Výučba anglického alebo francúzskeho jazyka

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý deň / ahojte, moje meno je Richard. Mám skúsenosti s doučovaním detí, individuálnych dospelých klientov aj s výučbou vo firmách. S každou študentkou a každým študentom si vopred určíme ciele a hodiny prispôsobujem ich potrebám. Mám skúsenosti s viacerými metódami.

Pred začatím výučby Vám v prípade záujmu bezplatne pomôžem zistiť Váš preferovaný spôsob učenia sa. Na základe výsledku Vám navrhnem, ako sa môžete efektívnejšie jazyk učiť sami medzi našími stretnutiami a prispôsobím tomu aj aktivity na našich hodinách.

Výučba je možná online cez zoom alebo osobne v Bratislave. Používam aj rôzne aplikácie, vďaka ktorým si študenti rýchlejšie zapamätajú nové slovíčka a študentom pravidelne reportujem ich pokrok.

Snažím sa, aby hodiny boli hodiny pre Vás prínosné ale aj zábavné.

Úvodná ukážková hodina je zadarmo.

Teším sa na prvú hodinu s Vami :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Lenka R.

Lenka R.

Neoverená referencia

Keďže som sa angličtinu učila pred 20 rokmi, je nový začiatok učenia sa pre mňa ťažší. Moja obava ale rýchlo opadla, pretože Richard ma do angličtiny opäť vtiahol svojim prístupom - hodina bola naplnená, cielená, interaktívna a obohacujúca. Richard opravoval moje chyby, naučila som sa nové slová a najmä som ich ďalej používala v našej komunikácii počas hodiny. Richard má profesionálny pedagogický prístup, výučba prebieha v príjemnej atmosfére a najmä, niečo nové sa na mňa aj nalepilo :), skutočne odporúčam!

Veronika R.

Veronika R.

Neoverená referencia

Richard je skvelý učiteľ, ktorému naozaj záleží na jeho žiakovi. Vždy je pripravený na hodinu, prináša skvelé spôsoby výučby a snaží sa všetko dopodrobna vysvetliť. Učebný plán prispôsobí žiakovi na mieru a tému zvolí vždy podľa predstavy žiaka. Richarda odporúčam pre všetky vekové kategórie a pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť angličtinu. Som s ním nadmieru spokojná. Veronika

Fotky a certifikáty