Veronika G.

Veronika G.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Veronika G.

Matematika ako ju nepoznáte

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 18 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj, som študentkou Masarykovej univerzity v Brne, kde študujem finančnú a poistnú matematiku. Matematika ma bavila už odmalička, aj preto som sa venovala riešeniu rôznych olympiád či seminárov. Je pre mňa dôležité, aby žiak matematike hlavne správne pochopil, a preto sa snažím všetko dostatočne, no hlavne jednoduchšie a prakticky vysvetliť.
Zúčastnila som sa tiež matematických sústredení, ktoré som pripravovala a prednášala na rôzne témy, čo ma s doučovaním matematiky posunulo na vyššiu úroveň. Zo svojich skúseností viem, aká je matematika potrebná v každodennom živote, a preto verím že pri správnom vysvetlení vie každý žiak v sebe objaviť potrebné logické myslenie pre pochopenie tejto vedy.
Matematiky sa netreba báť, veď predsa nehryzie :-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Monika Z.

Monika Z.

9 odučených lekcií

Ahoj Dakujem Veronike, ze podporila motivaciu a sebadoveru mojej dcery k matematike a ze dnes na hodinach matematiky viac rozumie a stíha. Žiaľ, za 8 rokov na ZS zostalo zopar veci, ktorym nerozumela a zopar zlych znamok ju zaradilo medzi trojkarov. Dcera sa po hodinách matematiky s Veronikou menej bojí. My Veronike Ďakujeme a ďalej sa s ňou pripravujeme na monitoring a prijimacky na SS.

Melania M.

Melania M.

1 odučená lekcia

Veronika pripravuje našu dcéru na prijímačky na gymnázium.I napriek tomu,že má v škole výborné známky,v matematike si neverila,čo sa vďaka doučovaniu s Veronikou zmenilo.Na spoločné hodiny sa teší a v škole nie je absolútne žiaden problém s matematikou-ak aj by mohol byť,problematické učivo preberie na doučovaní a verím že aj vďaka Veronike sa prijímačky vydaria😉

Daniel V.

Daniel V.

Neoverená referencia

Veronika ma doučuje už nejaký čas a môžem ju len doporučiť časi doučovania sú flexibilné a nemeška na žiadnu hodinu, doučovanie je príjemné a pohodové, za tu hodinu sa dokážem veľa naučiť a porozumieť akúkoľvek látku z matematiky, zo žiadnej hodiny som nemal nepríjemný pocit a vždy som mal dobrý pocit oproti iným doučovatelom,takže ak niekto neviem matematiku je tu správne:D

Petra Z.

Petra Z.

Neoverená referencia

Veroniku môžem len odporučiť jej doučovanie je príjemné je trpezlivá hlavne vždy pripravená na hodiny. Dcéra zvládla polročné vyučovanie cca za 15 vyučovacich hodin a preto sme Veronike vďační ešte raz ďakujeme.

Martin N.

Martin N.

Neoverená referencia

Po hodinách s Veronikou, konečne mám pocit, že matike rozumiem viac. A za to som veľmi vďačný jej hodinám a trpezlivosti vo vysvetľovaní. Naozaj matematiku má radá a chce aby študent to pochopil aj sám a aby vedel to potom riešiť bez pomoci niekoho iného. Na hodiny je pripravená a hodiny má premyslené. Tiež sa mi páčil je prístup. Keď sa chce človek konečne prestať príkladov báť odporúčam Veronikine doučovanie, na jej hodiny sa človek teší.