Lucia V.

Lucia V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 20% správ
20% 1 hod
Popis Referencie

Popis

Ahojte :) Moje meno je Lucka. Vyštudovala som gymnázium, predškolskú pedagogiku a som čerstvou absolventkou učiteľstva pre primárne vzdelávanie na UMB v Banskej Bystrici. Mám skúsenosti s vyučovaním v slovenskom, anglickom a ruskom jazyku. Počas 5 ročného štúdia som mala možnosť pôsobiť v niekoľkých materských a základných školách. Ako učiteľka a au-pair som pracovala aj popri štúdiu. Učiteľstvo vnímam skôr ako poslanie, riadim sa heslom Do it by heart.

Som spoločenská, komunikatívna, tvorivá osoba, ktorá má rada nové výzvy. Mojou vášňou je cestovanie, ktoré mi ponúka veľa nových zážitkov a cenných skúseností. V roku 2019 som prostredníctvom zahraničnej mobility študovala učiteľstvo vo Fínsku. Úroveň školstva v krajine je skutočne vysokou, za danú príležitosť absolvovať rok v zahraničí som veľmi vďačná. Vo Fínsku som v rámci štúdia pôsobila na miestnej základnej škole a vyučovala v anglickom jazyku.

To čo som sa doposiaľ naučila rada posúvam ďalej, možno práve Vám. Neváhajte ma kontaktovať, verím, že sa dohodneme. Teším sa na spoluprácu.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Eva S.

Eva S.

Neoverená referencia

Lucia učí moju 6-ročnú dcéru ruský jazyk. Dcérka sa na hodiny teší, ideme podľa prípravy, ktorú Lucia vždy pred lekciou pošle. Hoci nie vždy je možné ju dodržať, keďže malá škôlkárka si občas ide svoje, Lucia sa však vie prispôsobiť a naladiť sa na jej nôtu tak, aby ju zaujala. Dcérka sa s ňou rada rozpráva a lekcie ruštiny ju bavia.