Mária B.

Mária B.

Prijíma študentov

Popis

Som študentom 4tého ročníka International Economics and Development na Slovenskej Poľnohospodárskej Univerzite v Nitre a pracujem ako lektorka v jazykovej škole. Veľmi rada učím angličtinu akéhokoľvek levelu, najmä advanced, business a hlavne konverzácie. To však neznamená, že ak máte požiadavku naučiť sa poriadne gramatiku alebo sa pripraviť na maturitu alebo certifikát, že vás s cvičeniami nepotrápim. :)

Angličtine sa venujem odkedy si pamätám, od svojich 8mich rokov som chodila do jazykovky až po maturitu, nastúpila som na štúdium v angličtine na SPU v Nitre, počas ktorého som nadobudla certifikát UNIcert C1 s final grade A. Počas môjho štúdia som absolvovala ročný študijný pobyt v Slovinsku a tiež semestrálny v Portugalsku, kde som sa venovala štúdiu international economics najmä v angličtine, ale aj v slovinčine a portugalčine.

Tiež počas štúdia som začala pracovať pre jazykovú školu Inlingua Nitra, kde učím individuálne hodiny ako aj skupiny, business angličtinu aj konverzácie, učím aj vo firmách aj v škole.

Fotky a certifikáty