Michaela T.

Michaela T.

Odpovedá do 18 hodín, na 80% správ
80% 18 hod
Prijíma študentov

Michaela T.

Prijíma študentov

Príprava na medicínu - Vysoká miera úspešnosti

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 5 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Blogy

Popis

Ahojte! Moje meno je Michaela a študujem biológiu a chémiu na pedagogickej fakulte. Biológia a hlavne chémia sú obory, ktoré ma veľmi zaujímajú a ešte radšej ti pomôžem s ich zvládnutím. Zameriavam sa predovšetkým na prijímačky na lekárske fakulty, farmácie, čiže spolu nepreberieme len základné učivo, ale pôjdeme častokrát aj viac do hĺbky (čo sa častokrát sa stredných školách neučí). S vedením týchto príprav mám bohaté skúsenosti a všetko je šité presne na mieru daného študenta, čo sa odzrkadľuje v tom, že moji študenti majú vysokú úspešnosť absolvovania prijímacích skúšok naprieč Slovenskom a Českom. Ak si budúci uchádzač, tak neváhaj a určite ma kontaktuj! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Samuel Š.

Samuel Š.

3 odučené lekcie

Perfektné doučovania. Pred hodinou pošle materiál čo sa bude preberať. Milí prístup a aj strojára vie naučiť stredoškolskú biológiu. Keď sa dostanem za toho záchrana tak prídem osobne poďakovať.

Kristína K.

Kristína K.

1 odučená lekcia

Miška ma už niekoľko mesiacov doučuje chémiu na prijímacie skúšky na medicínu a neviem si ju vynachváliť. :) Na hodiny má vždy poctivo pripravené materiály, ktoré budeme preberať a doučovanie sa vždy nesie v dobrej nálade. V prípade nejasností učivo trpezlivo vysvetľuje až kým mu úplne neporozumiem. :) Za hodiny s Miškou som veľmi vďačná, nakoľko po nich vždy vidím veľký posun a odporučila by som ju každému, kto hľadá spoľahlivého doučovateľa. :)

Michaela Š.

Michaela Š.

1 odučená lekcia

Miška je veľmi milá a doučovania sú vždy v príjemnej atmosfére a na vysokej úrovni. Učivo vysvetľuje veľmi dobre, ak študent nerozumie, zopakuje a veľmi sa snaží aby bolo všetko učivo pochopené. Materiály k doučovaniam sú taktiež kvalitne spracované a s veľa príkladmi :) Mišku a jej doučovania veľmi odporúčam každému a zároveň som jej vďačná, že sa ma ujala, doučuje ma a vďaka nej napredujem. :)

Tereza H.

Tereza H.

Neoverená referencia

S Miškou som mala doučovania počas celého maturitného ročníka(2022/2023). Keď sme začali, základy mojej chémie boli naozaj takmer na nule. Vďaka Miške som v priebehu roka pochopila celú chémiu od všeobecnej chémie, anorganiky, organiky až po biochémiu. Naučila ma chémii nielen rozumieť, ale mať ju aj rada. Vyhovovalo mi, že sme preberali teóriu nad rámec stredoškolského učiva, čo mi umožnilo rozumieť problematike viac do hĺbky. Aj vďaka Miškinmu doučovaniu ma prijali na LF v Bratislave a preto doučovanie s ňou všetkým uchádzačom na lekárske fakulty alebo komukoľvek koho zaujíma a baví chémia odporúčam. Miška je navyše veľmi milá a ochotná.

Christian P.

Christian P.

Neoverená referencia

Miška má skvelé doučovania, na každú hodinu sú pripravené materiály, v ktorých nájdete všetkú potrebnú teóriu pre stredné školy + pár vecí naviac a kontrolné otázky. Aj vďaka Miške som sa dostal na LF na zubné.

Blogy (2)

Ako uspieť na prijímačkách na LF?

Končí sa leto, blíži sa jeseň a s ňou je nevyhnutne spätá škola. Mnohých z vás čaká maturitný ročník a všetky radosti a strasti, ktoré sú s tým spojené. Avšak, niektorí z vás sa už zamýšľajú ďalej…

4 veci, ktoré ti komplikujú prijatie na LF

Je množstvo chýb, ktoré pri príprave na lekársku fakultu robíme. Pozrieme sa na 4 najčastejšie, ktoré  komplikujú prijatie na vašu vytúženú fakultu.1. Porovnávanie sa s ostatnýmiVšetci to…