Mária B.

Mgr. Mária B.

Odpovedá v priemere do 17 hodín.
17 hod

Mária B.

Preferované časy: večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som úspešnou absolventkou Mgr. stupňa prekladateľstva a tlmočníctva v študijnom program anglický jazyk a kultúra - nemecký jazyk a kultúra. S doučovaním mám bohaté skúsenosti. Učím začiatočníkov, pokročilých, pripravujem na maturitné skúšky resp. prijímačky. Doučujem aj maďarský jazyk, keďže je to môj druhý materinský jazyk. Hodiny sú podľa vašich predstáv, potrieb a požiadaviek. Ozvite sa, určite sa dohodneme ;)

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Julia B.

Julia B.

Neoverená referencia

Maria, ma duočovala cc6 mesiacov , a s jej formou vyučby som bola veľmi spokojná.Vždy sa vedela prispôsobiť mojmu času a a rovnako aj mojím znalostiam.Učivo so mnou preberala podľa toho ,kde som mala medzery a zároveň popri novému učivu opakovala a upevňovala aj prebraté znalosti.Veľký dôraz kladla aj na slovnú zásobu a venovala sa mi tak aby som to ja vzladala a odchadzala s vedomosťami. Môžem relo odporúčiť. Som spokojná zo všetkých strán :)

Emese D.

Emese D.

Neoverená referencia

Na doučovanie som chodila len 1 mesiac, ale bolo to dosť na to, aby som zopakovala najmä časy, ktoré mi boli nejasné. Vďaka doučovania som získala lepšie poznatky, ako na normálnych hodinách angličtiny v škole. Keďže sa pripravujem na maturitu a chcem študovať tlmočníctvo a prekladateľstvo, naučila som sa veľa a viem, že s doučovaním získané poznatky budú dlhotrvajúce pre mňa. Hodiny boli prispôsobené k mojím prosbám a tak, aby mne všetko vyhovovalo. Som úplne spokojná zo všetkých strán a viem len odporúčať každému.

Noémi H.

Noémi H.

Neoverená referencia

Na doučovanie som chodila skoro 3 mesiace pred prijímačkami.Hoci sme nemali veľmi veľa času,mnoho vecí boli oveľa jasnejšie vďaka množstvu cvičení (na časy,predložky,readingy, listeningy ...atď.) (Verím,že bez toho by som prijímačky bola nezvládla). Veľmi sa mi ešte páčilo,že sa prispôsobovala k mojim prosbám (keď som mala). Bolo toho veľa ale vždy sme išli takým tempom ako som vládala. Ja osobne som bola spokojná zo všetkých strán.

Rastislav M.

Rastislav M.

Neoverená referencia

Talentom obdarovaná speváčka, hudobníčka, tlmočníčka. DEO GRATIA!