Nikola M.

Nikola M.

Odpovedá do 9 hodín, na 40% správ
40% 9 hod

Nikola M.

Každý má jazykový potenciál!

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Počas štúdií som pracovala V USA a v Spojenom kráľovstve, avšak rozhodla som sa vrátiť na Slovensko, kde som v závere aj vyštudovala odbor Prekladateľstvo a Tlmočníctvo na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Okrem vedomostí a skúseností mám z tohto odboru diplom a štátnu skúšku z anglického jazyka úrovne C2.

Výučbe angličtiny, prekladu a prípadnému tlmočeniu sa venujem už približne 4 roky. Absolvovala som nespočetné množstvo hodín výukou skupín aj individuálnych študentov formou Callan Method, hodín na mieru, konverzácií, doučovaní, príprav na prijímacie konanie, príprav na pohovor a pod.

Verím, že jazyk sa vie naučiť ktokoľvek! Vek, tempo a časová investícia sú určite faktory, ktoré to ovplyvnia, no nie sú stopkou na ceste za vytúženou schonosťou "vedieť anglicky".

V súčasnej dobe viem samozrejme poskytnúť skype lekcie. Z mojej strany sú vždy pripravované na mieru, teda uspôsobené potrebám študenta (vrátane materiálov). Cieľom sú výsledky, ktoré študent postupným absolvovaním lekcií začne badať.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Vlasta T.

Vlasta T.

Neoverená referencia

Na hodiny s Nikol sa vždy teším, sú kreatívne, záživné a dávajú tiež zabrať. Nie je to žiadne flákanie 🙂. V mojej práci nevyužívam anglický jazyk na denno-dennej báze, preto potrebujem konverzačné hodiny, aby som nevyšla z cviku. S Nikol sa dokážem baviť o všetkom, je vždy dokonale pripravená, časovo flexibilná, veľmi dôsledná. Dohodla som u nej aj skúšobnú hodinu pre môjho manžela, ktorý nemal odvahu začať. Dopadlo to tak, že nás teraz učí oboch 🙂. ĎAKUJEME Nikol 😉

Odpoveď doučovatela:

Dakujem krasne! To vsetko ma len a len tesi:-)