Kornélia N.

Kornélia N.

Odpovedá do 20 hodín, na 30% správ
30% 20 hod

Kornélia N.

Kvalitné doučovanie plné motivácie a inšpirácie

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Študovala som 6 rokov v rámci 8-ročného programu na Gymnázium Grösslingová v Bratislave (GAMČA), následne som prestúpila na IBD programme na Gymnáziu Jura Hronca (International Baccalaureate Diploma), kde som práve zmaturovala (no diplom dostaneme až v júli) v predmetoch Slovenský jazyk - literatúra (Language A - Literature - SL), Anglický jazyk (Language B - HL), Biológia (SL), Psychológia (SL), Vizuálne (výtvarné) umenia (HL) a Matematika (HL). Tento dvojročný medzinárodný program je celý v anglickom jazyku, preto nemám problém s doučovaním v angličtine.
Okrem toho sa naplno venujem hudbe. Od 6 rokoch hrám na husle v ZUŠ - mám skúsenosti so sólovou hrou, s hrou v orchestroch a v rôznych komorných zloženiach. Od malička som aj samouk na klavíri. Študujem už tretí rok na Cirkevnom konzervatóriu v Bratislave - odbor kompozícia a tento rok som bola prijatá na Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance v Londýne na štúdium skladby.
Môžem doučovať takmer všetko na stredoškolskej alebo nižšej úrovni - sama sa stále vzdelávam a dopĺňam si svoje vedomosti o validné poznatky. Pripravovala som žiakov aj na prijímacie skúšky na 4- či 8-ročné gymnázia, Monitor 9, či iné prijímačky. Rada pomôžem s prípravou na maturitu, polročnú písomku, no pokojne aj s domácimi úlohami, s ktorými si neviete poradiť.
Mám skúsenosti s doučovaním starších aj mladších, v rôznych predmetoch, a robila som animátorku alebo vedúcu na rôznych táboroch, pre 6-ročné ale aj 13-ročné deti.
Medzi moje záľuby patrí všetko, čo je zaujímavé, príjemné a zábavné a rada spoznávam nové miesta a ľudí.
Doučujem prevažne online - cena dohodou.

I studied at Gymnázium Grösslingová, Bratislava (GAMČA) for 6 years and then I went to IBD programme (International Baccalaureate Diploma) at Gymnázium Jura Hronca (GJH). Here, I finished my high school studies in subjects Slovak - literature (Language A - Literature - SL), English (Language B - HL), Biology (SL), Psychology (SL), Visual Arts (HL) and Mathematics (HL). This two-year-long international programme is taught in English so I have no problems with tutoring in English.
Besides that, I spend most of my "free" time by doing music. I have been playing the violin since I was 6 - I have played in several orchestras and chamber ensembles as well as solo playing. I am a self-taught pianist as well. It has been three years since I started my studies at Cirkevné konzervatórium in Bratislava - music composition and I was offered a place to study music composition at Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance, London.
I can tutor almost everything at high-school or lower level - I still keep educate myself in many different academic fields. I helped my students to prepare for admission tests for both 4- and 8-year programme at secondary school, Monitor 9, or other exams. I would be glad to help with Maturita, school semester test or even a simple homework.
I have experience of tutoring both older and younger students, in different subjects and I was also an instructor at various summer camps - I took care of 6-year-olds as well as 13-year-olds.
My hobbies include everything that is interesting, enjoyable and a lot of fun. I like meeting new people and discovering new places.
Preferably, I teach online - negotiated price.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Deleted-4c77c6 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Spolahlivé a kvalitné.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Kornélia N.

Zlomky

Vedel by mi niekto s týmto zlomkom pomôcť? Už tretíkrát ho počítam a vždy mám iný výsledok 😔🤣 dopredu ďakujem!

Kornélia N.

Matematika

Dobrý deň vedel by niekto tento príklad?