Veronika K.

Veronika K.

Odpovedá do 8 hodín, na 30% správ
30% 8 hod
Prijíma študentov

Veronika K.

Prijíma študentov

Zábavná nemčina so skúsenou učiteľkou nemeckého jazyka Veronikou. Pozri RECENZIE

Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

DVERE K NOVÝM MOŽNOSTIAM S NEMČINOU s vyštudovanou učiteľkou VERONIKOU🌟

Ahoj všetky deti, žiaci, študenti, pracujúci a všetci, ktorí chcú zdolať výzvu NEMČINA/SLOVENČINA/GEOGRAFIA.

Ponúkam vám možnosť individuálneho doučovania z nemeckého jazyka, geografie a slovenského jazyka.
S bohatými skúsenosťami z pracovného pôsobenia vo Švajčiarsku, prinášam kvalitné vzdelanie priamo k vám.

✨ Čo môžete očakávať ✨

📆 Časová Flexibilita: Vaša doba je dôležitá. S mojím flexibilným plánovaním sa doučovanie prispôsobí vašim zaneprázdneným harmonogramom.

💰 Cena podľa dohody: Rozpoznať hodnotu vedomostí je dôležité. Cena doučovania je otvorená pre dohodu, začínajúca už od 14€.

⏱️ Časové jednotky: Učím v 45 a 50 minútových blokoch. Táto presnosť umožňuje účinné doučovanie, pričom vám zostáva čas na samostatnú prácu.

🌄 Cesta k úspechu: Moje bohaté skúsenosti zo zahraničia a individuálny prístup vás posunú na vyššiu úroveň vedomostí.

🌟 Prepracované Vedenie: Moje skúsenosti z nemecky hovoriacich krajín vám pomôžu nielen porozumieť teoretickým konceptom, ale aj aplikovať ich v reálnom svete.

🤝 Hodnoty ako základ: Čestnosť, spokojnosť, dôslednosť a vedenie sú piliermi našej spolupráce.
📘 Bohatý Materiál: Disponujem rozsiahlym výberom učebných materiálov a zdrojov, ktoré vám pomôžu získať hlbšie vedomosti a vybudovať si silný základ.

🌐 Pre každého: Bez ohľadu na vašu pozíciu ako študenta, pracujúceho alebo nezávislého hľadača vedomostí, moje doučovanie je prispôsobené vám.


Ak ste pripravení začať svoju vzrušujúcu cestu za vedomosťami, neváhajte ma kontaktovať správou. Spoločne dosiahneme viac!

Teším sa na spoluprácu!

Vaša Veronika

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (22)

+ Pridať referenciu
Andrej F.

Andrej F.

Neoverená referencia

S Veronikou mám pravidelné hodiny online a musím povedať, že som nadmieru spokojný s jej výučbovým prístupom. Veronika je veľmi priateľská a vždy sa s ňou ľahko dohodnem na termíne hodiny. Čo je pre mňa veľmi dôležité, je jej schopnosť prispôsobiť sa mojim individuálnym potrebám a aktuálnej situácii. Učivo preberá s ohľadom na moje špecifické požiadavky, čo mi veľmi pomáha v procese učenia. Som nesmierne vďačný za jej odbornosť a trpezlivosť pri výučbe nemčiny. Verím, že Veronika by bola skvelou voľbou pre každého, kto chce zdokonaliť svoje jazykové schopnosti v nemčine.

Peter G.

Peter G.

Neoverená referencia

Doučujem sa uz niekoľko hodín a s Veronikou som veľmi spokojný . Dokáže sa prispôsobiť čo je super ,pretože každý máme nejaké povinosti . Určite odporúčam .

Dominik B.

Dominik B.

Neoverená referencia

Nemčina s Veronikou je naozaj výborná. Pomáha mi s učivom na strednej škole, ktoré potrebujem. Popri učive robime aj ine rozne veci a pozerame filmy, pocuvame nemecku hudbu. Odporucam ju!

Magdaléna K.

Magdaléna K.

Neoverená referencia

Moje deti Riško a Dorotka majú s Veronikou hodiny od septembra. Vybrali sme si ju kvoli bohatým skúsenostiam s deťmi. S výberom sme veľmi spokojní.

Palo B.

Palo B.

Neoverená referencia

S Veronikou mám nemčinu už pár mesiacov a som VEĽMI SPOKOJNÝ! Od začiatku sa mi páčil jej prístup a mnozstvo materialov,ktore má.

Fotky a certifikáty