Angelika F.

Angelika F.

Odpovedá do 11 hodín, na 70% správ
70% 11 hod
Prijíma študentov

Angelika F.

Prijíma študentov

Doučovanie francúzštiny a taliančiny pre všetky jazykové úrovne

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Angelika Fanová a rada Vás doučím francúzsky a taliansky jazyk na akejkoľvek úrovni. Tieto dva jazyky som vyštudovala v odbore tlmočníctvo - prekladateľstvo a doučovaniu cudzích jazykov sa aktívne venujem už 8 rokov. Absolvovala som viaceré výmenné pobyty a stáže v rámci Talianska, Francúzska a Belgicka. Rada Vás naučím gramatiku, slovnú zásobu, konverzácie, ale aj reálie a zaujímavosti Francúzska a Talianska. Veľký dôraz kladiem na samotné rozprávanie, ktoré presadzujem už od prvých hodín. Samozrejme hodiny viem prispôsobiť požiadavkám študenta a spoločne sa zameriame na to, čo najviac študent potrebuje precvičovať. Momentálne sa venujem len online výučbe. Teším sa na hodiny taliančiny alebo francúzštiny s Vami! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Šimon D.

Šimon D.

Neoverená referencia

Hodiny s Angelikou môžem odporučiť. Absolvoval som s ňou kurz, vďaka ktorému som bol po 2 rokoch schopný získať certifikát z taliančiny na úrovni B2. Jej hodiny sú zamerané na výučbu gramatiky a rozprávanie čo sú z môjho pohľadu 2 najdôležitejšie aspekty pri aktívnej výučbe jazyka s nejakým lektorom. Taktiež môžem vyzdvihnúť jej trpezlivosť pri usmerňovaní a vysvetľovaní opakovaných chýb.

Lucia P.

Lucia P.

Neoverená referencia

S Angelikou sa ucim taliansky uz niekolko rokov a bolo to to najlepsie rozhodnutie. Velmi mi vyhovuje jej styl vyucby,ma nekonecnu trpezlivost, nase hodiny su roznorode, vzdy pripravi nieco zaujimave co doplna praktickymi slovickami a frazami takze nuda rozhodne nehrozi. Navyse sme si velmi sadli aj ludsky, co znamena, ze hodiny su pre mna radost a nie povinnost.

Marián L.

Marián L.

Neoverená referencia

Angelika je skúsená lektorka a jeden z najpozitívnejších ľudí, ktorých som stretol. Jej hodiny nie sú len zážitok, ale aj veľmi veľa si z nich človek odnesie. Odporúčam 10/10.

Daniela S.

Daniela S.

Neoverená referencia

Angelika je perfektná lektorka a úžasný človek. Už 4 roky sa snaží ma naučiť po francúzsky. Rozprávame sa,píšeme,cvičíme gramatiku,počúvame. Vďaka nej,cestujeme do Francúzska a objavujeme krásy tejto krajiny.

Ivana

Ivana

Neoverená referencia

Angelika je nie len úžasná lektorka jazykov, ale zároveň aj úžasná osoba :) Zhruba pred dvoma rokmi som sa začala učiť s Angelikou po taliansky. Aj keď som predtým už prišla do kontaktu s talianskym jazykom, chcela som sa poriadne a systematicky začať učiť a individuálne lekcie boli pre mna najlepšiou voľbou. Už od začiatku mi velmi vyhovoval štýl, akým Angelika učí. Povzbudzuje vás, aby ste sa nebáli rozprávať a spoznávať jazyk, a teda je štýl výučby aj obsah velmi motivačný. Učíte sa všetky dôležité poznatky, či už gramatiku, slovnú zásobu ale aj praktické bežne veci, slová a zaujímavosti, ktoré vam pri cestovaní už od začiatku učenia sa jazyka budú velmi nápomocné. Vždy sa veľmi tesim na ďalšiu lekciu. Moje nadšenie nakoniec prešlo do pridania ďalšieho jazyka a momentálne mám s Angelikou aj francúzštinu. Angelika je veľmi pozitívna a usmievavá osôbka, ktorá vás vždy nabije úžasnou energiou. Zároveň má podľa môjho názoru skvelý prízvuk (v oboch jazykoch), bohaté vedomosti a nielenže sa pri nej veľa naučíte, ale toto učenia vas bude aj nesmierne baviť a napĺňať.