Michaela S.

Michaela S.

Odpovedá do 15 hodín, na 90% správ
90% 15 hod

Michaela S.

Doučovanie chémie a biológie

Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj, som študentkou posledného ročníka magisterského programu na Přírodovědeckej fakulte na Masarykovej univerzite, kde študujem chémiu a biológiu pre stredné školy.

Chémia....ľúbiť či neľúbiť....
Mojím cieľom je prebrať logické procesy, či už v chémii, alebo biológii, aby sa študenti nemuseli učiť reakcie naspamäť, ale videli za nimi krásu chemických dejov. Samozrejme, niečo je treba naučiť sa spämati, ale listovať chémiou ako Zlatými stránkami, to naozaj nie je nutné...Ukážeme si ako :)

Doučujem výhradne iba jednu 60minútovú hodinu v jednom sedení, cena je 11eur. Nie je problém, stretnúť sa v týždni viackrát.

Teším sa na Vás :)

PRAVIDLÁ DOUČOVANIA
Aby sme sa vyhli nedorozumeniam, prosím mojich študentov, aby si prečítali nasledovné pravidlá doučovania:

Meškanie
- V prípade, že študent mešká, dohodnutých šesťdesiat minút plynie od stanoveného času začiatku doučovania, nie od študentovho pripojenia.
- Ak by sa náhodou stalo, že meškám ja, doučovanie začína od pripojenia, nie od stanovenej hodiny (v prípade, že sa študent ponáhla, dohodneme sa, ako si čas nahradíme).

Zrušenie doučovania
- Ak sa študent neospravedlní a neprihlási sa na doučovanie do desiatich minút od jeho začatia, doučovanie je automaticky zrušené, hodina sa platí.

Prihlásenie
- Pred prvým doučovaním pošlem študentovi pripojovací link na Google Meet. Ak sa nedohodneme inak, študent sa na tento link prihlasuje aj na ostatné doučovania bez môjho vyzvania.

Domáce úlohy
- Úlohy nie sú povinné ale vrelo doporučované. Ak má študent záujem o skontrolovanie vypracovanej úlohy, treba mi úlohu poslať najneskôr deň pred doučovaním, ideálne do 18.00



Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Emma K.

Emma K.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s Miškiným prístupom k doučovaniu. Vidno, že ju baví nie len chémia, ale tiež možnosť ju niekoho učiť. Je neskutočne ochotná, milá a dokáže aj z hodiny chémie, ktorá je pre mnohých z nás postrachom, vykúzliť príjemne strávený čas. Vďaka nej sa učím chémii porozumieť oveľa viac (žiadne nezmyselné memorovanie ako doteraz v škole) a každou hodinou v tom vidím väčší a väčší zmysel. Som jej za to veľmi vďačná a jednoznačne odporúčam. :)

Katka B.

Katka B.

Neoverená referencia

Mišku ako doučovateľku môžem len odporučiť. Je milá a priateľská a učivo vysvetlí veľmi zrozumiteľne a logicky, takže sa nemusím nič bifľovať naspamäť. Na doučovaní s ňou som sa naučila veci, o ktorých som v škole ani nepočula a chémia pre mňa dostala úplne nový zmysel :)

Vanesa K.

Vanesa K.

Neoverená referencia

Doučovanie s Miškou môžem len doporučiť. Je veľmi priateľská a sympatická. Nové učivo dokáže veľmi rýchlo a efektívne vysvetliť. Vďaka nej som výpočty z chémie ľahko pochopila a nemám problém ani so zložitými zadaniami.

Nika B.

Nika B.

Neoverená referencia

Miška má veľmi príjemné vystupovanie. Vďaka nej som chémiu pochopila, nemusela som sa ju nabifliť. Za pár mesiacov doučovania mi toho dala oveľa viac ako stredná škola za celé 4 roky. Jej cieľom bolo učivo mi vysvetliť jednoducho a zrozumiteľne. Nebojí sa na znázornenie používať ilustrácie. Je veľmi trpezlivá a stále mi vyhovela, ak som potrebovala niečo dobrať. Berie ohľad aj na to, ak sa vám pred vyučovaním vyskytnú nejaké zdravotné alebo osobné problémy. Osobne si ju neviem vynachváliť. Miška nie je len úžasná doučovateľka chémie, v prvom rade je skvelý človek. A to si vážim, Kiežby mali všetci učitelia prístup k svojim žiakom ako ona. To by bol život krajší... :)

Laura T.

Laura T.

Neoverená referencia

Keď som hľadala doučovateľa chémie, nikdy by som neverila, že nájdem niekoho, kto mi bude vyhovovať z každého hľadiska. Miška je veľmi trpezlivá, ochotná a vždy všetko vysvetli odborne a pochopiteľne. Jej cieľom nie je prebrať kvantum učiva, ale naučiť študenta naozaj chápať látke, aby sa ju nemusel mechanicky biflovať. Vďaka nej som sa naučila mať chémiu rada.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Michaela S.

Chémia

Reakcia 2-brompentanu s hydroxidom sodnym..Potrebujem aj pomenovat produkt Ďakujem

Michaela S.

Biológia

Dobrý deň vedel by mi niekto s týmto pomôcť ďakujem za odpoveď