Jakub S.

Jakub S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Jakub S.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

👨‍🏫🗨️ Konverzácie v anglickom jazyku

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte,
moje meno je Jakub a doučujem angličtinu online. Preferujem kamarátsky prístup a lekcie pripravujem podľa toho, čo študent potrebuje. 🙂

👨‍🏫 Za prvú “zoznamovaciu” hodinu neplatíš a prebieha v uvoľnenej atmosfére.
Slúži na zoznámenie sa, na vysvetlenie si toho, ako by vyzerali hodiny a na vyskúšanie si tvojej úrovne jazyka.

🙋‍♂️ V skratke niečo o mne. Po štúdiu na VŠ, ktorého súčasťou bola aj štátna skúška z anglického jazyka, som sa presunul do zahraničia (Kanada) kde som strávil 2 roky a striedavo som študoval a pracoval.

🛬 Po návrate zo zámoria som absolvoval pracovnú stáž v estónskom Taline, následne sprevádzal zahraničných turistov po strednej Európe a momentálne popri učení angličtiny pracujem aj v národnom múzeu v Betliari.

🙋‍♀️🙋‍♂️ Ak je niečo, s čím v rámci angličtiny potrebuješ pomôcť alebo poradiť, pokojne ma kontaktuj.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

zoznámenie sa, oťukanie sa a vyskúšanie tvojej úrovne jazyka 🍪

Zadarmo / 60 min
Štandardná lekcia

klasická 60 minútovka prispôsobená tvojim potrebám 👨🏻‍🏫

20 € / 60 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Nikoleta P.

Nikoleta P.

Neoverená referencia

Ahojte, lektora Jakuba Vám odporúčam všetkými desiatimi, jednak čo sa týka priateľského prístupu, časovej flexibility, doučovania online a samotných hodín. Angličtinu s lektorom Jakubom už mám nejaký ten čas :) a musím povedať, že od našej prvej hodiny sa na mňa nalepilo omnoho viacej ako počas školských čias :), hodiny na škole som nemala moc v láske, no tieto hodiny sú úplne o niečom inom a na každú hodinu sa teším. Jakub sa snaží nájsť vždy nejaké riešenie, hlavne keď nastane nejaký problém a snaží sa všetko vyriešiť k spokojnosti, čo je úplne super, aspoň v mojom prípade :). Lebo niekedy sa zaseknem a neviem ako ďalej ale Jakubi proste vie kde je ten problém a to je na tom to najlepšie, vie kde to viazne. Hodina Jakubom ubehne neskutočne rýchlo, hodiny sú zábavné, niekedy hravé , na každú hodinu má Jakub prichystané vždy niečo iné aby boli hodiny pestrejšie, lebo presne vie, čo je pre každého z nás to najlepšie. A preto Vám hovorím, že už neváhajte ani sekundu lebo lepšieho učiteľa na agličtinu si neviete ani predstaviť, tak šup šup kontaktujte Jakuba čím skôr :)

Podolcová S.

Podolcová S.

Neoverená referencia

Ahojte, lektora Jakuba určite odporúčam. Má veľmi priateľský prístup. Ako daľšie pozitívum hodnotím časovú flexibilitu. Hodiny boli rôznorodé a zábavné. Zažila som aj iných lektorov, ktorých hodiny neboli ani z daleka tak zaujímavé, ba naopak skôr nudné. Musím povedať, že je to jeden z mála anglických lektorov ku ktorému by som sa určite vrátila :)

Natália Š.

Natália Š.

Neoverená referencia

Lektora Jakuba určite odporúčam. Hľadala som doučovanie na maturitu, keďže naša angličtina na strednej škole nebola na vysokej úrovni. Pôvodne som nechcela doučovanie online, ale skúsila som to a po prvej hodine som sa rozhodla dať tomu šancu. Hodiny boli vždy v priateľskej atmosfére a naozaj mi pomohli s celkovou prípravou na maturitu ale aj do života. Jakub mi pomohol nie len s komunikáciou ale aj s gramatikou a prípravou na externú časť maturitnej skúšky. Pol rok s týmto lektorom mi dal naozaj veľa a myslím si, že moja úroveň angličtiny sa posunula. Čiže ak aj ty chceš zažiť priateľskú atmosféru, ale zároveň profesionálnu úroveň výučby neváhaj kontaktovať práve tohto lektora :) !

Ivana M.

Ivana M.

Neoverená referencia

Ahojte všetci, ktorí sa rozhodujete, akého lektora oslovíte na ceste za zlepšením svojej angličtiny. Už to bude cca polrok, čo mám hodiny s Jakubom a odporúčam ho všetkými desiatimi. Hodiny prebiehajú v uvoľnenej atmosfére, až mám niekedy pocit, že ide skôr o priateľský rozhovor, ako edukatívnu činnosť. Za mňa je to skvelý „point“, lebo po namáhavom pracovnom dni sa nielen niečo nové naučím, ale aj spoločensky zrelaxujem. Jakub nastaví hodiny podľa Vašich predstav. Ja osobne som ho požiadala hlavne o komunikačné hodiny, keďže táto časť anglického jazyka nie je mojou silnou stránkou. Neviem, odkiaľ Jakub čerpá témy na jednotlivé hodiny, ale sú nesmierne zaujímavé, aktuálne, niekedy až filozofické (respektíve niekedy skĺzneme do filozofovania :) ). Do Vášho prejavu Jakub zasahuje naozaj v takej zdravej a rozumnej miere, aby ste sa odvážili a hlavne nebáli hovoriť, či tvoriť vety, no opraví Vás, ak to považuje za nevyhnutné. Ak teda chcete zlepšiť svoje “English skills“, Jakub je tou najlepšou alternatívou :)

Tomáš B.

Tomáš B.

Neoverená referencia

Svoje odporúčanie a skúsenosť s Jakubom by som opísal svojim krátkym príbehom. S anglickým jazykom som začínal už ako 7 ročný chlapec na jazykovej škole, v priebehu ďalších rokov som sa venoval anglickému jazyku aj na strednej a vysokej škole. V priebehu tohto obdobia som súbežne so školskou výučbou absolvoval veľa skupinových kurzov, ale aj súkromných hodín. Ako mi roky pribúdali som svoje snaženie ospravedlňoval tým, že nemám talent na jazyky. Poviem Vám pravdu, mýlil som sa. Vo februári som sa rozhodol, že to skúsim ešte raz a vybral som si Jakuba. Už po prvej hodine som cítil, že to bude iné. Vynikajúci prístup, interaktívne nastavené hodiny a učebný plán. Prešlo necelých desať mesiacov a vo svojich 29 rokoch môžem konečne povedať, že som sa v učení anglického jazyka konečne posunul ďalej. Viem sa plynulo dorozumieť, rozumiem anglickým seriálom, filmom, youtube videám. Samozrejme, že ešte robím chyby, ale Jakub ma naučil, že ak sa chcem posunúť ďalej, musím rozprávať a nebáť sa chýb. Zlepšením svojich vedomostí, tykajúcich sa anglického jazyka, som automaticky zvýšil aj svoju cenu na pracovnom trhu. Jakuba Vám s čistým svedomím môžem len odporučiť, za mňa je to Učiteľ, ako sa už v dnešnej dobe nevidí.