Natália P.

Natália P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Natália P.

Prijíma študentov

Hodinka francúzskeho jazyka

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

S francúzštinou som v dennom kontakte už viac ako 10 rokov. S jej štúdiom som začala na bilingválnom gymnáziu v Žiline. Vedomosti získané počas štúdia na tomto gymnáziu som prehĺbila v rámci vysokej školy v Ostrave, kde som študovala odbor Francúzština pre podnikateľskú sféru a následne prekladateľstvo. Taktiež som vyučovala francúzštinu v rámci lektorských jazykov na katedre romanistiky. Vo Francúzsku som študovala aj pracovala, viem Vám teda pomôcť aj s francúzskymi reáliami a v podstate so všetkým, čo sa týka francúzskej kultúry.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Lubica L.

Lubica L.

Neoverená referencia

Natália učí moju 9 ročnú dcéru a úplne si ju získala. Je milá, priateľská a vie dieťa zaujať. Počas hodín tiež vie udržať jej pozornosť. Hodiny prebiehajú hravou formou a dcéru to proste baví. Teší sa na každú hodinu s Natáliou a samozrejme vidieť aj pokroky. My sme veľmi spokojní a určite Natáliu odporúčame :-)

Lucia O.

Lucia O.

Neoverená referencia

Natália učí francúzštinu moju 13 ročnú dcéru už rok. Vybrala som si ju na základe výborných referencií a neľutujem. Je milá, ústretová, veselá a trpezlivá. Vážim si jej prácu a veľmi ďakujem za to, že vzbudila v našej dcére záujem o tento krásny jazyk.

Henrich S.

Henrich S.

Neoverená referencia

Doučovanie je veľmi super! Francuzsky jazyk mi ide oveľa lepšie. Doučká sú veľmi efektívne, dobré a prístup je veľmi profesionálny. Sám som človek ktorý sa pýta veľa otázok, ale Natália mi vedela vždy všetko vysvetliť a pomocť mi.

Maria R.

Maria R.

Neoverená referencia

Natálka je výborná lektorka, ku každej hodine pristupuje zodpovedne a profesionálne. Vie vysvetliť každú problematiku zrozumiteľne a trpezlivo, poskytne pomôcky na lepšie pochopenie a zapamätanie si jazykového javu. Má krásnu francúzsku výslovnosť a prízvuk získaný pobytom vo Francúzsku. Je flexibilná - kombinuje konverzáciu, texty, gramatiku – podľa mojich požiadaviek. Naviac je veľmi príjemná, vždy dobre naladená a vie dodať elán do ďalšieho učenia sa francúzštiny, určite odporúčam :-)

Shanti M.

Shanti M.

Neoverená referencia

Natália mi dosť pomohla z FRJ. Minulý rok som nechápala pomaly ani slovu a teraz po 3mesiacoch, ktoré som sa s ňou učila rozumiem už všetko čo som mala vedieť. Vždy keď máme nejakú písomku spýtam sa jej na veci s ktorými potrebujem pomôcť a je ochotná mi to vysvetliť. Ďakujem.