Boris S.

Boris S.

Odpovedá do 48 hodín, na 90% správ
90% 48 hod+
Prijíma študentov
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ponúkam doučovanie anglického jazyka online od úplných začiatočníkov po pokročilých. Som držiteľom Cambridge certifikátu. Absolvoval som 5-mesačný štúdijný pobyt vo Varšave v Poľsku, kde som komunikoval na dennej báze s ďalšími zahraničnými študentami. Tiež som absolvoval 4-mesačnú pracovnú stáž v Dubline v Írsku.

Pri doučovaní sa snažím, aby ste sa tešili z výsledkov už po krátkom čase a aby to celé bola aj tak trochu zábava. :)

Pri doučovaní sa prispôsobujem potrebám jednotlivcov - žiakom ZŠ a študentom SŠ pomáham s pochopením učiva, pripravujem ich na písomky a neskôr na maturitné testy, písomnú časť a aj ústnu odpoveď ako aj s prípravou na prijímačky na univerzitu. Vždy sa ale snažím, aby naučené veci dokázali použiť aj v praxi. Univerzitným študentom a dospelým pomáham len, ak chcú mať dobrý pocit z napredovania bez osvedčenia, ale aj s prípravou na FCE, CAE Cambridge certifikát, TOEFL skúšky a pod.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

Zameraná na to, čo študent práve potrebuje do školy, preberanie celého spektra aktivít, konverzačné hodiny alebo čokoľvek iné - lekcie prispôsobujem potrebám študentov.

10 € / 60 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Denisa M.

Denisa M.

Neoverená referencia

Doučovanie s Borisom bolo pre mňa obrovským prínosom , čo sa týka angličtiny . Obohatila sa mi slovná zásoba a taktiež aj komunikačné schopnosti , odvaha komunikovať , nakoľko som s touto stránkou mala veľký problém . Taktiež oceňujem Borisovú zodpovednosť a trpezlivosť . Zodpovednosť v tom , že na každú hodinu bol vždy pripravený a prispôsobil sa tomu , čo potrebujem . Bol trpezlivý aj keď mi to občas trvalo dlhšie sa "vykoktať" a spomenúť si na nejaké slovíčko , taktiež mal trpezlivosť zopakovať mi to isté aj viackrát ,keď som tomu nerozumela . Boris je veľmi priateľský človek , no taktiež má aj rešpekt . Vyžaruje z neho sebavedomie , úcta ,pokora a tak ako pristupujete vy ku nemu , takú dvojnásobnú odozvu Vám dá aj on . Ja som za doučovanie s Borisom vďačná a moju investíciu času neľutujem .

Katarína A.

Katarína A.

Neoverená referencia

Doučovanie s Borisom hodnotím veľmi pozitívne. Začínala som na úrovni silnejšej B1/ slabšej B2. Už po krátkom čase som začala cítiť v angličtine progres. Pripisujem to hlavne tomu, že Boris je veľmi priateľský, komunikatívny a trpezlivý. To mi pomohlo prekonať bariéru z rozprávania v cudzom jazyku. Od začiatku mi výučbu prispôsobil na mieru, čo svedčí o jeho flexibilite vo výučbe. Rada by som vyzdvihla aj jeho zodpovedný prístup k práci. Na hodiny je vždy perfektne pripravený a komunikácia s ním je bezproblémová. Lekcie hodnotím vysoko pozitívne a určite ich odporúčam! :-)

Zuzana M.

Zuzana M.

Neoverená referencia

Doučovanie s Borisom môžem len a len odporučiť. Jeho trpezlivosť, prístup, flexibilita, komunikačné i výučbové zručnosti sa len tak nevidia nielen u doučujúcich, ale i u samotných učiteľoch na školách. Každá hodina je prispôsobená mojim aktuálnym potrebám, či už je to zameranie na zlepšenie komunikácie alebo gramatiky (alebo oboje) Borisovi i týmto spôsobom ďakujem za čas, vedomosti a vedenie, vďaka ktorým som úspešne zložila skúšku nad moje očakávania. Učenie jazykov je nikdy nekončiaci proces, a preto už teraz viem, že skúškou moje učenie anglického jazyka nekončí. Ešte raz ďakujem a určite odporúčam!

Vladimír B.

Vladimír B.

Neoverená referencia

S doučovaním som veľmi spokojný. Vyskúšal som viacero lektorov a pri Borisovi som začal chápať súvislosti v anglickom jazyku. Výrazne som sa vďaka jeho vedeniu zlepšil. Hodiny má pripravené a pohotovo reaguje na otázky ak mi je niečo nejasné alebo odbočím z témy. Touto cestou mu veľmi ďakujem za jeho čas a vedomosti.

Karolína H.

Karolína H.

Neoverená referencia

S doučovanim som bola veľmi spokojná výborná príprava na maturitnú skúšku a výborný prístup ku ziakom.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky