Rafael P.

Rafael P.

Odpovedá do 9 hodín, na 80% správ
80% 9 hod
Prijíma študentov

Rafael P.

Prijíma študentov

Hodiny online - rodený hovorca/ native speaker

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, som Brazílčan s portugalskou národnosťou a ponúkam hodiny portugalčiny a portugalskej a brazílskej kultúry cez internet. Mám skúsenosti s výučbou a so štúdiom cudzích jazykov a kultúr. Žil som v Európe asi 10 rokov, z čoho približne 1 rok som strávil na Slovensku a naučil som sa trochu po slovensky (A1/A2). K Slovensku a Česku a k jeho obyvateľom a kultúre mám špeciálny vzťah 😊 Španielčinu som sa naučil aj v Španielsku (C2) a taliančinu v Taliansku (C1), aby som mohol ponúkať pravidelné hodiny, hodiny konverzácie alebo na konkrétne témy. Vyučovacie hodiny a materiál prispôsobím záujmom a potrebám študenta (cestovanie, sťahovanie, práca, štúdium, medziľudské vzťahy, jazyková skúška, a pod). Dohovorím sa po anglicky, španielsky, taliansky a trochu po francúzsky. Ak si v portugalčine úplný začiatočník, znalosť niektorého z cudzích jazykov uvedených vyššie vzdelávací proces urýchli.

Prvá hodina je grátis. Na cene sa môžeme dohodnúť v závislosti od počtu hodín.

Pretože učiť sa nový jazyk mení náš život!

Olá, sou brasileiro e português e ofereço aulas de língua e cultura portuguesa e brasileira via internet, além de italiano e espanhol. Tenho experiência como professor de línguas e culturas. Vivo na Europa há mais de 10 anos e vivi na Eslováquia por cerca de 2 anos, quando estudei eslovaco (A2/B1) e visitei a República Checa por algumas vezes. Estudei espanhol em Espanha e Italiano na Itália e tenho fluência nestes idiomas, estando em pleno contato com as suas culturas. Tenho um carinho muito especial pelos eslovacos e também pelos checos :)

As lições e os materiais são moldados conforme os interesses e objetivos de cada estudante (viagens, mudanças, negócios, estudos, relações interpessoais, exame de proficiência etc.).

O primeiro encontro é grátis e o preço pode ser negociável em função do número de classes.

Porque estudar uma língua muda as nossas vidas!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Dominika M.

Dominika M.

Neoverená referencia

V minulom roku som odcestovala pracovne do Lisabonu na polroka. Moja pracovná činnosť prebiehala v angličtine, chcela som sa však naučiť základy portugalčiny kvôli každodennému fungovaniu v Portugalsku. Rafaela som kontaktovala 3 mesiace pred odjazdom do Lisabonu. Rafael ma za krátku dobu naučil základy gramatiky a správnu výslovnosť. Zamerali sme sa na praktické frázy, ktoré používajú v jednoduchej komunikácii. Rozoberali sme kultúrne záležitosti, čo mi pomohlo lepšie porozumieť portugalskej mentalite. Od príjazdu do Lisabonu som sa snažila v obchodoch komunikovať portugalsky. S vecami, ktoré sme rozoberali na hodinách, som sa skutočne stretávala každý deň. Preberali sme aj geografiu, zvyky, tradície. Vďaka hodinám s Rafaelom som mohla vďaka porozumeniu reči lepšie nasať portugalskú kultúru, ktorá mi doteraz ostala v srdci. V hodinách pokračujem doteraz aj po príjazde z Portugalska. Rafael vie prispôsobiť tempo hodín študentovi. Náplň hodín vie upraviť podľa konkrétnych potrieb, vždy má veľmi individuálny prístup. Pokiaľ som s niečím nemala istotu, vrátili sme sa ku danej látke a Rafael mi pripravil extra cvičenia. Dbá na porozumenie posluchu, správne čítanie i písanie a kladie obrovský dôraz na konverzáciu. Človek sa ale nemusí báť robiť chyby, čo ho posmeľuje používať daný jazyk čo najviac. To je v konečnom dôsledku to, čo ma asi posunulo najviac. Rafael predovšetkým učí rád a s láskou, a na hodinách to poznáte. Hodiny s ním vôbec neberiem ako povinnosť, vždy prebehnú v dobrej nálade a ani neviem ako zbehli, pritom má učenie nevídanú efektivitu (a to možno práve kvôli tomu). Rafaela ako učitela 100% doporučujem :)

Stanka C.

Stanka C.

Neoverená referencia

Rafael doučuje taliančinu syna, ktorý sa na jeho hodiny nesmierne teší. Sú dokonalé organizované, premyslené ale zároveň veľmi empaticke. Rafael je ucitel, ktorý individuálne pristupuje k potrebám, záujmom ci možnostiam každého študenta. Sme nesmierne spokojní, lebo syn sa skutočne v jazyku, kultúre, aj gastronómii daného cudzieho jazyka zdokonaľuje. Rafael je zdrojom inšpirácií. Rafael insegna italiano a suo figlio, che non vede l'ora di seguire le sue lezioni. Sono perfettamente organizzati, ben pensati ma allo stesso tempo molto empatici. Rafael è un insegnante che affronta i bisogni, gli interessi e le possibilità di ogni studente individualmente. Siamo estremamente soddisfatti, perché il figlio sta davvero migliorando nella lingua, nella cultura e nella gastronomia della data lingua straniera. Rafael è una fonte di ispirazione. Rafael teaches Italian to my son, who is eager to follow his lessons. They are perfectly organised, well thought out but at the same time very empathetic. Rafael is a teacher who addresses the needs, interests and possibilities of each student individually. We are extremely satisfied, because the son is really improving in the language, culture and gastronomy of the given foreign language. Rafael is an inspiration.

Timotej C.

Timotej C.

Neoverená referencia

Rafael je veľmi spoľahlivý učiteľ, dôležité je že vysvetľuje všetko hravou formou. Je nesmierne zábavný a vynaliezavý, na každej jeho hodine sa dozviem niečo nové. Vždy sa teším na naše hodiny taliančiny. Rafael is a very reliable teacher, the important thing is that he explains everything in a playful way. He is extremely funny and inventive, I learn something new in each of his classes. I always look forward to our Italian lessons. Rafael è un insegnante molto affidabile, l'importante è che spieghi tutto in modo giocoso. È estremamente divertente e creativo, imparo qualcosa di nuovo in ciascuna delle sue lezioni. Attendo sempre con impazienza le nostre lezioni di italiano.

Andrea K.

Andrea K.

Neoverená referencia

Rafael mi pomáha s európskou portugalčinou a naše hodiny sú vždy super. Vždy má pripravených veľa materiálov, ktoré prispôsobí podľa toho, na čom potrebujem aktuálne pracovať. Gramatika je pre mňa najťažšia, ale Rafael ju vie veľmi dobre vysvetliť. Ide mi to oveľa lepšie ako keď som sa učila sama. Hodiny sú veľmi interaktívne a zábavné, kombinuje rôzne gramatické cvičenia zamerané na čítanie a počúvanie, súčasťou sú vždy aj zaujímavosti Portugalska & Brazílie, taktiež rôzne kvízy a hry a veľa sa zameriava na rozvoj slovnej zásoby a konverzácie. Tiež sa potrebujem zdokonaliť v písaní, tak sa snažím vytvoriť texty, ktoré Rafael následne opraví a vysvetlí chyby. Je to super učiteľ a na naše hodiny sa vždy teším :)

Evelýn J.

Evelýn J.

Neoverená referencia

Konverzácie s Rafaelom boli naozaj skvelé, pomohol mi zlepšiť španielčinu na prijímací pohovor. Má naozaj bohaté skúsenosti s výučbou cudzieho jazyka, čo dokazuje aj pestrosť konverzačných tém. Vrelo ho odporúčam každému, kto chce zlepšiť svoju úroveň cudzieho jazyka.

Fotky a certifikáty