Emma B.

Emma B.

Odpovedá do 18 hodín, na 100% správ
100% 18 hod

Emma B.

Potrebuješ pomoc s prípravou na talentové skúšky na UMPRUM/VŠVU/zahraničné výtvarné odbory? Nevieš ako dať dokopy úspešné portfólio? Kontaktuj ma!

  • 2 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj! 🙋‍♀️

Moje meno je Emma Bielokostolská a som koncept dizajnérkou (2D/3D) s láskou k úvodným sekvenciám a všetkému animovanému.

Svoje bakalárske štúdium som absolvovala na The Animation Workshop v Dánsku v odbore Computer Graphic Arts, ktorý ma pripravil na prácu vo VFX a animačnom priemysle. Mám pracovné skúsenosti z VFX a motion graphics štúdií, ale aj ako grafická dizajnérka a video editorka. Okrem toho som absolvovala rok na pražskej UMPRUM, ateliér Animace a film, a štúdium na Bilingválnom gymnáziu Milana Hodžu v Sučanoch.

👉 Ako ti viem pomôcť?

Sama viem, čo všetko obnáša príprava na talentové skúšky - z vlastných skúseností a zo skúseností mojich študentov. Pomôžem ti s koncepciou tvojho portfólia a jeho obsahu, s prípravou na výtvarné úlohy, ktoré ťa môžu čakať na talentových skúškach, ako aj so sebavedomou prezentáciou. Okrem praktickej prípravy ťa čakajú výzvy v podobe podnetných zadaní a kritiky.

Ako môj študent, dostaneš grátis prístup na spoločné cloud úložisko na zdieľanie súborov, ako aj Discord server nášho doučka. Na našom Discorde máš okrem zaujímavého contentu možnosť stretnúť rovesníkov s podobnými cieľmi ako ty a navzájom si pomáhať a motivovať sa!

Moje hodiny ťa pripravia na stredoškolské alebo vysokoškolské štúdium na výtvarných školách na Slovensku, v Čechách a v zahraničí v týchto odboroch:

✔️ animovaná tvorba
✔️ grafický dizajn a vizuálna komunikácia
✔️ koncept art
➕ ďalšie (napíš mi!)

👉 Nevieš aký odbor je pre teba ten správny?

Rada ti poradím nielen s výberom tej správnej školy, ale pomôžem ti aj spoznať, kde leží tvoj kreatívny potenciál. Pre nasmerovanie si, prosím, dohodni so mnou jednorazovú konzultáciu.

Moji študenti boli úspešne prijatí na viacero škôl:

Stredné školy:
✔️ Škola umeleckého priemyslu Trenčín, odbor animovaná tvorba
✔️ Súkromná škola umeleckého priemyslu animovanej tvorby, Bratislava, odbor animovaná tvorba
✔️ Súkromná škola umeleckého priemyslu, Zvolen, odbor animovaná tvorba
✔️ Súkromná stredná umelecká škola Nitra, odbor dizajn interiéru
✔️ Stredná odborná škola pedagogická sv. Márie Goretti v Čadci, odbor učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo (dvojročné diaľkové pomaturitné kvalifikačné štúdium)
✔️ Stredná odborná škola pedagogická Turčianske Teplice, odbor učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo (dvojročné diaľkové pomaturitné kvalifikačné štúdium)

Vysoké školy:
✔️ The Animation Workshop, odbor Computer Graphic Arts
✔️ Breda University of Applied Sciences, odbor Creative Media and Game Technologies
✔️ Willem de Kooning Academy (WdKA), Rotterdam, odbor Graphic Design
✔️ Willem de Kooning Academy (WdKA), Rotterdam, odbor Advertising & Beyond
✔️ Howest University of Applied Sciences, odbor Industrial Product Design
✔️ Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, odbor digitální design
✔️ Fakulta umení Ostravské univerzity, odbor grafický design a vizuální komunikace
✔️ Prague City University, BA (Hons) Graphic Design
✔️ Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave (VŠVU), odbor vizuálna komunikácia
✔️ Fakulta umení TUKE, Košice, odbor dizajn
✔️ Akadémia umení v Banskej Bystrici, odbor intermédiá-Digitálne médiá-Priestorová tvorba

Iné:
✔️ The Drawing Academy: Classical and Visual Storytelling Foundation

Ak ťa môj profil zaujal a rád/rada by si si so mnou dohodol/dohodla našu prvú hodinu, neváhaj a kontaktuj ma už dnes! A ja ti na oplátku pomôžem dosiahnuť tvoje ciele ako na výtvarnej, tak aj profesionálnej úrovni ;)

Ideš so mnou do toho? 🙌

Typy lekcií

Jednorazová konzultácia

REZERVÁCIA V SPRÁVE / Počas jednorazovej konzultácie ti pomôžem zadefinovať plán prípravy na talentové skúšky, poradím ti s výberom školy/odboru a dám ti spätnú väzbu k portfóliu - čo zlepšiť a hlavne ako ;) Počas takejto konzultácie je samozrejme priestor aj na tvoje otázky. Okrem toho odo mňa dostaneš potrebné materiály, ktoré ti k samoštúdiu pomôžu (prístup na Discord, mnou vytvorené materiály).

35 € / 90 min
Mentoring

Mentoring je forma pravidelného stretávania (týždenne/obtýždeň/mesačne). Počas mentoringu pracujem so študentom na konkrétnom cieli, ktorý definujeme spoločne na úvodnej hodine. Obsahom mentoringu je spätná väzba k zadaniam, diskusia o aktuálnej téme a zadanie úlohy na ďalšie stretnutie.

20 € / 45 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Matúš S.

Matúš S.

Neoverená referencia

Extrémna pomoc, vďaka ktorej ma prijali na Bredu CMGT. Počas doučovania vo forme jednorazovych konzultacii mi pomohla a vysvetlila techniku kreslenia, výber zamerania, celé portfólio mi vycibrila tak, že som mal 100% zo všetkých kritérií. Už len za tie rady a motiváciu mimo konzultácií to stálo za to. Odporúčam či už začiatočníkom ako aj pokročilým.

Natalia K.

Natalia K.

Neoverená referencia

Emma, spoľahlivá, priateľská, trpezlivá, ochotná a vždy s profesionálnym prístupom. Ako jej žiačka som sa posunula v grafickom dizajne a celkovo v osobnom kreatívnom rozvoji na iný level. Pomohla mi vytvoriť portfólio plné odlišných prác, pri ktorom som sa naučila používať rôzne techniky, formy, zaujímať sa o proces a inšpirovať sa všetkým, čo ma obklopuje. Pracovali sme na dvoch pomerne veľkých zadaniach, ktoré boli súčasťou mojích prijímacích skúšok. Od rozsiahlého researchu, cez skúšanie rôznych nápadov, až k finálnemu výsledku, ktorý potvrdil moje úspešne prijatie na vysokú školu v Rotterdame (odbor - graficky dizajn). Okrem umeleckých aspektov som sa naučila pracovať so svojimi nápadmi, organizovať si veci a prijať kritiku. Aj keď som pred prijímačkami a štúdiom cítila stres a rešpekt, vďaka Emmke a našej spoločnej práci som sa cítila plne pripravená. Doučovanie hodnotím veľmi pozitívne a určite neváhajte Emmu kontaktovať.

Ivana G.

Ivana G.

Neoverená referencia

S Emmou som sa prvýkrát stretla na stránke doucma.sk, kde som si ju vybrala ako svoju pani učiteľku/doučovateľku. Vybrala som si ju nielen na základe fotografie, ale predovšetkým na základe jej vzdelania a skúseností. Už od jej prvého e-mailu, som vedela, že si budeme rozumieť. Mala totiž jasnú predstavu ako mi pomôcť dosiahnuť môj sen. Spoluprácu s ňou si veľmi pochvaľujem. Na vyučovanie mala vždy všetko vopred pripravené - prezentáciu, teóriu, ukážky, príklady, zadania, domáce úlohy a pod. Bola vždy príjemne naladená, milá, trpezlivá, ochotná. Naučila ma veľmi veľa, vždy ma podporovala a povzbudzovala. Vďaka nej som bola perfektne pripravená na prijímacie pohovory a vôbec som sa nebála. S jej pomocou som zostavila perfektné portfólio, ktoré som úspešne odprezentovala. Som jej nesmierne vďačná za všetko, čo ma naučila.

Zuzana L.

Zuzana L.

Neoverená referencia

Ako študentka, ktorá nemala žiadne skúsenosti s umeleckou strednou školou som sa vďaka Eme dostala na vysokú školu v Ostrave na odbor grafický design. Ema má organizovaný štýl práce a jej zadania ma vždy posunuli vpred. Vypracované úlohy sme si stále prekonzultovali a finálny výsledok stál za to. Vďaka zadaniam som si poskladala portfólio, ktoré bolo obohatené rôznymi typmi prác. To zaujalo aj učiteľov na mojich prijímačkách. Som veľmi šťastná, že som si Emu vybrala, pretože ma vždy vedela namotivovať k tvorbe a povzbudiť ma. Určite si ju vyberte aj vy. Má pre vás aj zopár veľmi užitočných rád, ako sa pripraviť na prijímačky, ako sa vyhnúť nepríjemnostiam a ako si správne vybrať školu.

Mária H.

Mária H.

Neoverená referencia

Ak vyberáte spomedzi doučovateľov, Emma je správna voľba. Vie čo robí a robí to skvelo. Nám pomohla prejsť cestou prípravy na talentové skúšky až do úspešného konca. Ďakujem, za všetky rady a usmernenia v čom sa zlepšiť, ako vyskladať portfólio, ako sa prezentovať a zároveň aj za neustále motivovanie a podporu. S Emmou je doučovanie radosť a ja s radosťou odporúčam 😘❤