Lucia K.

Mgr. Lucia K.

Odpovedá do 14 hodín, na 80% správ
80% 14 hod
Prijíma študentov

Lucia K.

Prijíma študentov

Angličtina a nemčina - jednoducho a efektívne

Cena Od 35 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

- Lektorka angličtiny a nemčiny
- 10 rokov praxe v jaz. školách
- Moderné materiály, knihy a videá
- Systém, flexibilita a napredovanie

Angličtinu a nemčinu učím zábavnou a uvoľnenou formou. Pomôžem ti získať plynulosť, sebaistotu a dobrý pocit pri rozprávaní.

Úvodná 30-min. lekcia je ZADARMO 👌

Samozrejmosťou je priateľská, pohodová atmosféra. Budem na teba milá, dobrá, trpezlivá a potiahnem ťa, keď bude treba. Poradím super appky, seriály a podcasty, ktoré ťa posunú vpred. Ukážem ti logiku a systém aj v zdanlivo zložitých gramatických pravidlách. Naučíme sa spolu nové slovíčka, frázy a predovšetkým budeme veľa konverzovať 🙂

Pozri si nižšie aj moje fotky + recenzie od spokojných študentov.

Ak máš otázky, pokojne mi napíš. Budem sa tešiť!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

35 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Tomáš Ž.

Tomáš Ž.

Neoverená referencia

Mal som trému rozprávať sa s niekym po anglicky, ale po pár hodinách s Luciou to bolo už oveľa lepšie. Vytvorila na hodine takú atmosféru, že som sa cítil úplne v pohode. Je trpezlivá a pristupuje ku každej hodine profesionálne . Vždy bola perfektne pripravená a nemala problém ak som potreboval niečo dovysvetliť alebo vrátiť sa ku konkrétnemu učivu. Naozaj odporúčam

Kejly

Kejly

Neoverená referencia

Úžasná učiteľka. Vždy je na hodiny 100% pripravená. Ak som potrebovala pomôcť s nemčinou (zaostávala som v škole), s radosťou mi pomohla a dokázala všetko veľmi zrozumiteľne vysvetliť do posledného detailu, našla cvičenia na opakovanie či malé pomôcky..a to ani nehovorím o tom, koľko veľa vecí si z každej hodiny zoberiem. Hodiny má nesmierne bavia, sú plne zábavnej a pozitívnej energie. Rozhodne odporúčam.

Beáta T.

Beáta T.

Neoverená referencia

Lucka je najlepšia lektorka nemčiny,akú sme s dcérou kedy mali.Nemčinu vyučuje efektívne,jednoduchým a zároveň moderným spôsobom.Dokonale naučí základy gramatiky a pripraví na konverzáciu v bežnom živote,v rôznych situáciach.Lucka je vždy perfektne pripravená na výučbu hodiny,bonusom naviac je vždy pozitívna nálada a veľakrát sa na hodinách aj nasmejeme :).Nemčina s Luckou nás veľmi baví.Vysoká profesionalita,všetkým odporúčam!

Jana H.

Jana H.

Neoverená referencia

Je to super lektorka na konverzácie. Má v tom pekný systém, tie témy, čo preberáme sú zaujímavé a celkom aktuálne. A vždy mi do toho nakombinuje aj nejakú gramatiku. Očividne vie čo robí.

Viktória V.

Viktória V.

Neoverená referencia

Lucia bola vždy na hodinu pripravená a vždy mi pomohla so všetkým čo som potrebovala dovysvetliť. Odporúčam :)

Fotky a certifikáty