Eva M.

Eva M.

Odpovedá do 48 hodín, na 30% správ
30% 48 hod+

Eva M.

Spev pre každého

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer

Popis

Pochádzam z Partizánskeho a vždy som rada spievala a popri tom hrala na klavíri. Niekoľko rokov som bola súčasťou gospelovej kapely, kde som sa o aktívnom hudobnom živote naučila asi najvaic. Ukončila som bakalárske štúdium na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave v odbore učiteľstvo hudby so zameraním na spev a momentálne som prijatá na magisterské štúdium muzikológie na Filozofickej fakulte. Študovala som na konzervatóriu v Nitre v odbore herectvo, kde som sa okrem iného venovala najmä muzikálovému spevu, šansónu a populárnej piesni. Zúčastnila som sa viacerých súťaží s pódiovými umiestneniami a pravidelne vystupujem so sprievodom gitary na rôznych akciách a koncertoch.

Ponúkam hodiny spevu pre začiatočníkov i pokročilých, deti, mladých aj dospelých. Rada sa budem venovať každému, kto sa chce v speve zdokonaliť, pripraviť sa na konzervaórium či chce spievať len tak, pre vlastné potešenie.
Budem s Vami pracovať na správnom dýchaní, speváckej technike a nacvičovaniu a interpretovaniu piesní, ktoré Vás budú baviť a zároveň Vás posunú ďalej.
Mimo Bratislavy ponúkam hodiny len online.

Budem rada, keď sa mi ozvete a spoločne sa pustíme do toho!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min