Daniela S.

Daniela S.

Odpovedá do 48 hodín, na 63% správ
63% 48 hod+

Daniela S.

Anglický jazyk sa naučí každý

Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:

Popis

Dobrý deň,
som konzultant IT a mám 42 rokov. Pracujem 24 rokov, a napriek tomu, že milujem prácu s počítačmi, ekonomiku, účtovníctvo, financie, tak najviac zo všetkých anglický jazyk. Vďaka nemu som pracovala pre veľkých klientov a keby niet AJ, nemám prácu akú mám.
Študovala som na Obchodnej akadémii v Trenčíne, odbor zahraničný obchod. Popri škole som chodila na Gymnázium Ľ. Štúra v Trenčíne kde som si urobila v 18. rokoch štátnu skúšku z AJ za známku 1. Učiť som sa začala od svojich 10. rokov aj na Gymnáziu v Dubnici nad Váhom. Ďalej som AJ využívala počas štúdia manažmentu na City University Trenčín v AJ, kde som ukončila BSBA aj MBA na A. Mám americký TOEFL test. Hovorím anglicky 32 rokov. Pracovala som v USA pre armádu a letecký priemysel, v Mexiku, Porto Ricu, Malajzii, na Penangu, v Rakúsku, Švajčiarsku, Nemecku, UK. Momentálne pracujem z domu ako IT freelancer.
Počas štúdii na ďalších vysokých školách som doučovala deti a mládež pre maturitné skúšky i dospelých. Mojím úspechom su tí, ktorí mali 4 z AJ, zmaturovali na 1, a pre moju radosť pokračovali v mojich šľapajoch...začali chodiť na jazykové školy a urobili si tiež štátnice.
Jazyk sa dokáže naučiť hocikto, ide len o prístup, systém a konverzácie. Gramatika je základ a ostatné je v mojich rukách.
Teším sa na Vás.
Doučujem online /zoom, skype, MS teams.../ ale aj osobne podľa dohody.
Cenu si dohodneme podľa počtu hodín a Vaších fin.možností.
S pozdravm
PhDr. Mgr. Daniela Blašková, MBA