Eva Č.

Eva Č.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Eva Č.

Prijíma študentov

Doučovanie francúzskeho jazyka s príjemnou učiteľkou a odborníčkou na francúzsky jazyk.

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
Cena Od 20 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Študovala som na bilingválnom gymnáziu v Žiline (francúzsky jazyk) a následne na VŠ v Bratislave, prekladateľstvo a tlmočníctvo ( francúzsky jazyk - taliansky jazyk). Učenie mi je veľmi blízke. Som komunikatívna, trpezlivá a veľmi rada podporujem svojich študentov počas učenia. Ponúkam príjemné prostredie a odbornosť. Teším sa na našu prípadnú spoluprácu :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Nikoleta M.

Nikoleta M.

Neoverená referencia

Hodiny s Evkou vždy ubehnú veľmi rýchlo, zakaždým je dobre naladená, pripravená a na hodinách je veľmi príjemná atmosféra. Postupne mi osviežuje zabudnutú slovnú zásobu, gramatiku aj schopnosť konverzovať v takom tempe, ako mi vyhovuje. Učebné materiály sú zostavené veľmi prehľadne a témy sú využiteľné v bežnom živote, čo je super. :) Odporúčam. :)

Kristian K.

Kristian K.

Neoverená referencia

Hodiny sú príjemné a zábavné. Doučovateľka je vždy na hodinu pripravená a vie učivo jednoducho a zrozumiteľne vysvetliť. Za krátky čas sa mi vďaka Eve podarilo osviežiť si už zabudnuté znalosti Francúzštiny. Merci :)

Klára U.

Klára U.

Neoverená referencia

Na doučovaní sa mi najviac páči, že je to pre mňa spojenie príjemného s užitočným. Po každej hodine odchádzam so super pocitom, a to nie len z toho, že som sa veľa naučila, ale aj z toho, ako príjemne som strávila tento čas. Učenie prebieha v príjemnej atmosfére, doučovateľka je veľmi milá.

Kamila S.

Kamila S.

Neoverená referencia

Hodiny doučovania si veľmi užívam, doučovateľka je veľmi príjemná. Popri učení sa veľa nasmejeme a učivo preberáme akurátnou rýchlosťou. Veľmi doporučujem.

Fotky a certifikáty