Iveta Z.

Iveta Z.

Odpovedá do 2 hodín, na 60% správ
60% 2 hod

Iveta Z.

Som profesionál, učím ľahko a pohodlne.

Cena Od 12 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň prajem,

Ponúkam výučbu NJ na rozličných stupňoch: od úplných začiatočníkov až po prípravu na štátne diplomy. Učím s radosťou a teším sa každému, hoci len malému úspechu, ktorý nás vždy posúva vpred.
Tempo a náročnosť výučby prispôsobujem každému individuálne.
V Nemecku som žila a pracovala 16 rokov a po získaní dvoch diplomov som pracovala v televízii v redakcii aktualít : Ost / West Berichte, kde som využila znalosti nadobudnuté na UNI v DE:
"auf Schritt und Tritt...."
Tomuto svetovému jazyku sa venujem 33 rokov, a stále ma to baví.
Výučba prebieha online: skype, whatsapp, messenger, learncube...

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Marianna H.

Marianna H.

Neoverená referencia

Forma výučby mi veľmi vyhovuje a s hodinami som nesmierne spokojná. Pani Ivetka vie všetko perfektne vysvetliť, jej hodiny sú záživné, plnohodnotné a najmä motivujúce. Taktiež veľmi oceňujem, že na výučbu nepoužíva iba jednu učebnicu, ale naopak pracuje s množstvom zdrojov kníh a podkladov. Z každej hodiny si odnášam novú zásobu slovíčok, fráz a plno ďalších vedomostí, ktoré mi pomáhajú zdokonaľovať sa v tomto jazyku, ktorý mi nikdy nebol sympatický, no s pani Ivetkou je to oveľa jednoduchšie a jasnejšie.

Karin K.

Karin K.

Neoverená referencia

S hodinami som veľmi spokojná. Na každé stretnutie sa nesmierne teším, aj vďaka forme výučby, ktorá mi vyhovuje. Pani Ivetka presne vie, čo človek potrebuje, či už vysvetliť, doučiť, alebo objasniť v rámci gramatiky nemeckého jazyka. Oceňujem aj to, že stále s dobrou náladou sa jej podarí hodinu viesť v príjemnej atmosfére, vďaka, ktorej sa nikdy nenudím. Z každého stretnutia si odnesiem nové vedomosti z textov, gramatiky či slovnej zásoby. To ma väčšmi motivuje zdokonaľovať sa v nemčine, ktorá je s pomocou tejto sympatickej pani omnoho jednoduchšia. Vrelo odporúčam. 👍🏽🥰🇩🇪

Henrieta F.

Henrieta F.

Neoverená referencia

Profesionalita, odbornosť, ľudskosť, ústretovosť, všestrannosť....sú slová, ktoré by som mohla vypisovať ďalej a ďalej, ale aj tak, by som ju neopísala dostatočne. Super človek s veľkým srdcom, ktorého odporúčam každému. Ivetka - " Ďakujem, že si. "

Petra P.

Petra P.

Neoverená referencia

Je to 5 mesiacov čo ma Ivetka začala učiť, ako úplného začiatočníka. Ivetka je príjemná, nápomocná, ústretová, jednoducho profesionál 🙂 Na hodiny sa veľmi teším, vieme sa poučiť aj požartovať. Tešíme sa že viem poriadne napredovať no je to hlavne jej úsilím. Výučba prebieha pre mňa hravou formou, opakovanie, dialógy, cvičenia, slovíčka, nechýba mi tam nič. Odporúčam všetkými desiatimi 😊

Marek M.

Marek M.

Neoverená referencia

Profesionálny prístup,vysoká odbornosť na každú hodinu sa teším :)) Lektorku môžem na základe vlastnej skúsenosti len a len odporučiť.