Jaroslav T. Overená identita

Jaroslav T.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň 🙂,

Volám sa Jaroslav a profesionálne sa venujem hudbe na Konzervatóriu. Konkrétne hre na klavíri, improvizácii, skladateľstvu a tiež dirigovaniu. Vo voľnom čase si zahrám aj na ukulele/ gitare, aranžujem populárnu hudbu.

🔴 SKÚŠOBNÁ HODINA - 30 min ZADARMO✔️ cez internet - ak máte záujem o dlhodobé doučovanie online a požiadate ma.

⭕ Cena za hodinu :
Online: 10€/60 min.

Pokiaľ ide o začiatočníka, na prvej hodine sa naučíme hrať oboma rukami spolu - improvizovať. Najneskôr do mesiaca hráme niečo na úrovni ako napr: Mozart - sonáta č. 16 (pozrite na youtobe).
Vašu obľúbenú modernú skladbu sa dokážeme naučiť do pár hodín.

🎁 Môžte tiež lekcie hry na klavíri darovať niekomu ako darček. Predplatiť je tak možné ľubovoľný počet hodín.

🎸Hra na ukulele/ gitaru je veľmi jednoduchá, príjemná, zábavná a dokáže to každý. Základy vás naučím za pár hodín.

S pozdravom

Jaroslav 🍀

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (21)

+ Pridať referenciu
Jana L.

Jana L.

2 odučené lekcie

Velmi trpezlivy a velmi dobre a logicky vysvetluje. 5 minut od domu mam zname londynske konzervatorium so 150 rocnou historiou a vobec nevedia naucit tak efektivne a rychlo ako p. Jaroslav. Hodiny su super a obzvlast ocenujem, ze dokaze naucit aj cloveka co vyrastal v zahranici a je zvyknuty na uplne iny system ucenia.

Odpoveď doučovatela:

Wau, dakujem 😁

Adam H.

Adam H.

2 odučené lekcie

Ďakujem, hodiny sú super, vždy sa toho veľa naučím. Odporúčam.

Eva G.

Eva G.

1 odučená lekcia

Jaroslav vysvetľuje veľmi logicky, a preto robíme rýchle pokroky. Venuje sa mi už rok cez skype (po 2 hodiny za týždeň). Nie vždy cvičím ako by bolo treba, no za ten čas som sa dostala s hraním na klavír z ničoho na úroveň na akej je moja dcéra Laura po piatich rokoch na zuške. A keďže je to už rok, tak som sa rozhodla takto poďakovať. :) ďakujem za tvoju snahu, a pokračujeme ďalej! :)

Milan P.

Milan P.

1 odučená lekcia

S hodinami som veľmi spokojný. Na čase sa vždy dohodneme a aj keď nemôžem, vieme si to posunúť na iný deň. Predtým som chodil k pár učiteľom, no Jaro so mnou spravil za pár hodín obrovský pokrok. Bol som prekvapený ako som vedel hrať hneď po úvodnej hodine. Vysvetľuje veľmi logicky. Odporúčam každému!

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne Milan. 🙂

Helena G.

Helena G.

1 odučená lekcia

Som veľmi spokojná, pán Jaroslav veľmi dobre naučil moju 8 ročnű dcéru to, na čom sme sa dohodli aj prostredníctvom online hodín. Oceňujeme jeho trpezlivosť a profesionalitu. Vrelo odporúčame. ;)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Jaroslav T.

Test

Koľko žiakov písalo test ak tretina vyriešila len časť úloh, štvrtina zo zvyšných žiakov nevyriešilo ani jednu úlohu a 75 žiakov vyriešilo všetky úlohy? Ďakujem za pomoc

Jaroslav T.

Stolári

Otec a syn sú stolári, rozhodli sa vyrobiť jednoduchý šatník. Otcovi by práca na ňom trvala 10 hodín, synovi 15 hodín. Za koľko hodín vyrobia šatník, ak budú pracovať spolu?

Jaroslav T.

valec

Dobrý deň potrebovala by som poradiť s týmto príkladom aj s postupom ďakujem :) Nádrž fontánky je plytký valec s priemerom dna 210 cm a hĺbkou 40 cm. Dno a boky treba 2-krát natrieť ochranným náterom. Koľko plechoviek náteru treba kúpiť, ak jedna vystačí približne na 7,5 m2 náteru ?