Daria P.

Daria P.

Odpovedá do 3 hodín, na 88% správ
88% 3 hod
Prijíma študentov

Daria P.

Prijíma študentov

Francúzsky jazyk priamo z Pariza!

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Coucou! Ahojte :)

Ponúkam vam doučovanie a konverzáciu pre začiatočníkov ale aj pokročilých, ktorí majú chuť obohatiť si slovnú zásobu v rozhovore, čítaní a analyzovaní článkov, literatúry, odborných textov... hodiny tvorím podľa žiaka,jeho úrovne, motivácie a toho, v čom sa chce posunúť, takže je to veľmi individuálne :)

Som študentkou na univerzite Paris Nanterre. Vo Francúzsku žijem už piaty rok a stále som tak isto nadšená pre francúzštinu ako keď som sa ju začala učiť na gymnáziu.


Cez školský rok som v Paríži,tým pádom hodiny prebiehajú cez Skype, materiál posielam samozrejme pred hodinou na mail.
Teším sa na vás!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Lukáš S.

Lukáš S.

Neoverená referencia

Daria je vždy dobre naladená a trpezlivá. Keďže žije vo Francúzsku tak vie, čo sa v ich hovorovej reči používa. Hodiny ubiehajú veľmi rýchlo keďže je na nich uvoľnená atmosféra. Je veľmi flexibilná a je schopná veľmi dobre vysvetliť gramatiku + oceňujem jej perfektnú výslovnosť čiže maximálna spokojnosť. Je vidieť, že jazyky a ich učenie ma rada.

Natasha D.

Natasha D.

Neoverená referencia

Na hodiny chodím vždy rada a konečne sa posúvam ďalej aj v konverzácii. Hodiny sú usporiadané výborne a vieme sa aj dohodnúť keď ma niečo zaujíma. Keďže žije v Paríži, tak mi vie aj povedať čo sa ako používa bežne v komunikácii aj rôzne hovorové frázy, ktoré som sa v škole neučila. Určite odporúčam a ďakujem :)