Lucia K.

Lucia K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Lucia K.

Prijíma študentov

If you can dream it, you can do it! ( Walt Disney)

  • 5/5 (hodnotilo 11 študentov)
Cena Od 13 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň, som kvalifikovaná učiteľka anglického jazyka a histórie, venujem sa aj slovenskému jazyku pre cudzincov. Mám dlhoročnú prax vo vyučovaní jednotlivcov, postupne sa pridali aj menšie a väčšie skupiny.

Keďže som si sama prešla náročným štúdiom jazyka, viem pochopiť, aké je niekedy ťažké dosiahnuť svoj cieľ a postúpiť v jazyku o krôčik ďalej. Mojou filozofiou je, že každý sa dokáže jazyk naučiť, potrebný je len správny pedagogický prístup. Priblížim vám ten svoj.
Na hodinách využívam veľa svojich materiálov a cvičení
(viac v sekcii fotky a certifikáty), ktoré prispôsobujem podľa potrieb študenta a jeho individuálnych cieľov. V rámci hodín sa tiež veľa rozprávame, slovenčinu využívame iba tam, kde to blokuje význam (vysvetlenie gramatiky a pod.) Vypracujeme si spoločne individuálny plán, podľa vašich predstáv. Dôležitá je len vaša motivácia a chuť učiť sa, o ostatné sa postarám ja. Pomôžem vám zistiť, aký je váš preferovaný učebný štýl, ktorý je podstatný pre úspešné zvládnutie učiva. Pri konverzácii je kľúčom k úspechu vhodne zvolená téma, preto je dôležité, aby sme sa spoznali, čo vás zaujíma a čo naopak nie. Okrem vlastného materiálu využívam ten autentický, novinové články, časopisy, literárne texty, videá... Zahráme si aj didaktické hry.
Na vašom veku nezáleží, budem sa tešiť na žiakov ZŠ, študentov, pracujúcich či dôchodcov.
Po hodine budete odchádzať s dobrým pocitom, že ste urobili krok dopredu.
Niečo viac o mne:
- vyštudovala som odbor anglický jazyk- dejepis na PdF Univerzity Komenského v Bratislave
- pracovala som v jazykovej škole na Slovensku aj v zahraničí ( Slovinsko), kde som tiež študovala na doktorandskom štúdiu
- nejaký čas som strávila aj v USA (v slnečnej Californii), je mi blízka americká angličtina a kultúra
-získala som medzinárodný TEFL certifikát pre online vyučovanie, pokročilú gramatiku, či obchodnú angličtinu
- momentálne pracujem na získaní 160 hodinového certifikátu TEFL, takže sa snažím neustále zlepšovať
- mám 2 štátne skúšky z anglického jazyka (B2 a C1-C2)
- okrem anglického jazyka, hovorím plynulo slovinsky, trochu nemecky a taliansky, 1 rok som sa učila aj rusky a švédsky, učím sa španielčinu
- rada čítam, cestujem a učím sa nové jazyky

Teším sa na vás!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (20)

+ Pridať referenciu
Dana S.

Dana S.

10 odučených lekcií

Vždy keď som chcela doučovanie, nikdy som si nevyberala učiteľa, ale človeka z praxe. Lebo som si vedomá, že učiť niekoho ako som ja, kto nemá rád AJ, môže byť dosť namáhavé. Musím ale povedať, že Lucka bola tá správna voľba. Vie hodinu spraviť zaujímavú, vie rozšíriť vedomosti žiaka nenásilnou metódou a čas ubieha veľmi rýchlo. Okrem toho je veľmi flexibilná a vie sa prispôsobiť požiadavkám klienta. Určite odporúčam :-)

Michaela R.

Michaela R.

Neoverená referencia

S Luciou som stravila na online doučovaní angličtiny skoro 2 roky. Veľmi mi pomohla zdokonaliť sa, keďže som v tej dobe začala pracovať v korporáte, kde sa rozpráva po anglicky. Lekcie angličtiny boli vždy zaujímavé, boli prispôsobené mojim záujmom a plné vtipu. Vždy som sa na ne veľmi tešila, lebo neboli len o učení ale aj zdielaní sa a rozoberaní rôznych zaujímavých tém. Lucia je naozaj veľmi rohľadená a milá, odporúčam ju všetkými desiatimi:)

Mária K.

Mária K.

Neoverená referencia

Ked som si pred 5 mesiacmi pozerala profily doučovateľov angličtiny ani by ma nenapadlo, že za ten čas, vďaka motivácií, húževnatosti a autentickému prístupu naštartujem svoju angličtinu, zvládnem prac. pohovory, meetingy v angličtine a nakoniec aj zahraničný visit bez strachu. Lucke vdačím za odbúranie stresu z konverzácií v pracovnom živote. Neustále ma povzbudzovala a snažila sa ma motivovať cez rôzne učebné materiály. Lucka je flexibilná, milá a snaží sa nájsť cestu ako situáciu riešiť, namiesto dôvodov ako by to nešlo. Personalizovane prispôsobuje učebný materiál, konverzácie sú zábavné, ale pritom nestrácajú na hodnote. V rozhovoroch je prirodzená a vie sa prispôsobiť snaď na všetky témy :) Odporúčam, najlepšie strávený čas pri učení AJ.

Monika F.

Monika F.

Neoverená referencia

Doučovanie s Luciou - to bola správna voľba. Môjho syna kvalitne pripravila na maturitnú skúšku z anglického jazyka. Podarilo sa jej dosiahnuť skoro nemožné - syn sa na doučovanie tešil, dokonca si sám pridal ďalšie hodiny, začal konverzovať v angličtine. Správnou motiváciou, skvelým prístupom, organizačne pripravenými hodinami, testami, domácimi zadaniami ho naučila prekonať strach, dodala mu potrebné sebavedomie potrebné k zvládnutiu skúšky. Oceňujem jej flexibilitu a prispôsobenie sa požiadavkám študentov. Luckine skúsenosti, pedagogické vedenie, profesionálny prístup odporúčam a v prípade potreby využijem i v budúcnosti. Veľmi pekne ďakujem. Monika F.

Xinyi L.

Xinyi L.

Neoverená referencia

Veľmi rada som mala doučovanie od Lucky, vždy sme sa posmiali a mali dobrú náladu. Predtým jak som začala chodiť na doučovanie som sa bála rozpravania po anglický. Ale teraz po 7-8 mesiacoch doučovania mi absolutne nerobí problém hoci niekedy stále s chybou ale bez strachu. Doučovala ma biznis angličtinu, posielala mi vždy kvalitný material a zaujimavé članky. Ďakujem veľmi pekne.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

A wisdom of life

Curiosity killed the catA picture is worth a thousand of wordsActions speak louder than wordsAbsence makes the heart grow fonderAll good things come to those who waitA chain is only as strong as its…

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lucia K.

Referát

Ako napísať správne referát o hercovi po anglicky v prítomnom čase +prit.jedn.+prit.prieb. Potrebujem to vysvetliť dyslektikovi.Ďakujem za každú radu

Lucia K.

Angličtina

Potrebujem výsledky/pomoc s týmto cvičením

Lucia K.

ako spravne povedat "uhorkova sezona" po anglicky

Ako poviem po anglicky vyraz "momentalne je uhorková sezóna" nedarí sa?