Katarina M.

Katarina M.

Odpovedá do 3 hodín, na 80% správ
80% 3 hod

Katarina M.

Doucovanie anglictiny pre zaciatocnikov az po pokrocilych

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Hello,
Ponúkam doučovanie pre začiatočníkov až po pokročilých. Doučujem dospelých a aj deti. Hodiny angličtiny prispôsobujem Vašim individuálnym potrebám.

V UK som žila vyše 15 rokov a moja Angličtina je na vynikajúcej úrovni. Pracovala som a ešte stale pracujem ako tlmocnicka pre Britské zdravotníctvo, školstvo a verejnú správu. 3 roky som pracovala na Anglických školách, kde som doucovala Slovenské a České deti od 4 do 12 rokov Angličtinu a pomáhala im sa zahrnúť do školského prostredia. Mala som aj vlastnú firmu, takze viem komunikovať na business úrovni. Vyštudovala som Účtovníctvo a business management na univerzite v Leeds.

Som držiteľkou TEFL certifikátu a doučujem aj na inych online platformach. Online doucovaniu som sa začala venovať od roku 2020. Mám odučených vyše 500 hodín.

Ja verím, že každý sa dokáže naučiť cudzí jazyk a určite Vám s tým budem vedieť pomôcť. Tak neváhajte a ozvite sa.

S pozdravom

Katarina

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Veronika D.

Veronika D.

Neoverená referencia

S Katarínou som mala pár mesiacov pravidelne hodiny angličtiny, ktoré boli zamerané na konverzáciu a gramatiku. Doučovanie mi pomohlo sa najmä rozrozprávať a plynule komunikovať. Pani Katarína bola na každú hodinu pripravená, vždy presná, usmiata a dobre naladená. Hodiny s ňou mala veľmi rada a vždy rýchlo ubehli. Odporúčam pre všetkých, ktorí sa chcú (ako napr. ja) zlepšiť v angličtine, zlepšiť si komunikáciu a gramatiku s osobou, ktorá to vie vysvetliť aj viacerými spôsobmi či príkladmi.

Andrea Ž.

Andrea Ž.

Neoverená referencia

S Katarínou mám online hodiny angličtiny veľmi rada. Je milá a vždy usmiata. Naše hodiny sú kombináciou gramatiky, konverzácie a rôznych cvičení. Nemá problém prispôsobiť sa mojím časovým požiadavkám a výučbu vie zamerať aj na oblasť môjho profesijného zamerania. Vyzdvihnúť musím aj zasielanie podkladov na mail, na ktorých si môžem precvičiť preberané učivo. Veľká spokojnosť.

Viktória B.

Viktória B.

Neoverená referencia

Katarína je veľmi trpezlivá, milá a vždy usmiata. Časovo prispôsobivá. Na hodiny je vždy pripravená. Hodiny Angličtiny sú s ňou zábavné a zároveň sa aj veľa naučím. Všetko vie dobre vysvetliť. A dokonca som si opravila známku na konci školského roka.

Fotky a certifikáty