Mirka Ž.

Mirka Ž.

Odpovedá do 12 hodín, na 100% správ
100% 12 hod
Prijíma študentov

Mirka Ž.

Prijíma študentov

Po 14tich rokoch v Londýne Vás doučím skutočnú angličtinu

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Do angličtiny som sa zamilovala už na základnej škole. Ovládanie jazyka mi dalo nekonečnú slobodu komunikovať o čomkoľvek, s kýmkoľvek a kdekoľvek vo svete. Štrnásť rokov som žila v Londýne, a preto ovládam jazyk na dokonalej úrovni (native speaker), viem aké sú bežné hovorové frázy, rôzne zvyky, o ktorých rada hovorím a učím o nich (Anglicko aj Amerika). Angličtinu vyučujem jednoducho, hodiny prispôsobujem každému individuálne tak, aby to študenta bavilo. Mám skúsenosti s vyučovaním rôznych vekových skupín od jasličiek až po dospelých. Učila som aj vo firmách, vyučujem cez Teams a Skype, som flexibilná a priateľská. Mám Cambridge certifikát C1 (speaking C2) a momentálne študujem odbor Anglický jazyk a kultúra na univerzite Mateja Bela, odbor prekladateľstvo a tlmočníctvo. Konverzácia je podľa mňa veľmi dôležitá na získanie sebavedomia, a preto sa snažím 99% hovoriť anglicky, ak je úroveň študenta B2 - hovorím anglicky celý čas :), ale samozrejme tematiku a konverzáciu prispôsobím každému individuálne.

Momentálne uprednostňujem výučbu ONLINE. Za posledný rok som mala naozaj rôznorodých študentov - doučujem dospelých, niekto sa zameriava len na konverzácie a vybudovanie sebavedomia pri rozprávaní, niekto sa pripravoval na Cambridgeský certifikát (Level B2, ktorý úspešne získal). Taktiež doučujem žiakov základných škôl, ktorí potrebujú viac času na pochopenie učiva, keďže v škole musia ísť podľa časového plánu, ale aj žiakov stredných škôl, ktorí sa potrebujú pripraviť na maturity a pod.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Radovan K.

Radovan K.

Neoverená referencia

Hodiny s Mirkou sú pre mňa vždy obohacujúce, nakoľko sa vždy snaží pomôcť vysvetliť veci ako najlepšie vie. 😊 Vie sa vcítiť do úlohy študenta, čo naozaj oceňujem, keď mi niečo nejde. Už viac ako jeden rok sa pripravujem s jej pomocou na jazykový certifikát First Certificate in English (B2 First). Mirkine hodiny odporúčam každému, kto má záujem sa rýchlo a ľahko naučiť cudzí jazyk.

Jana P.

Jana P.

Neoverená referencia

S Mirkou som absolvovala už jeden školský rok - teda 10 mesiacov, sú to hodiny podľa mojich predstáv, učím sa, ale nie som v strese, môžem si vybrať tému alebo aj nie. Chcem pokračovať do nekonečna, a aj keď cez skype, sú to veľmi príjemné stretnutia. Okrem samotnej výučby oceňujem aj to, že pri nečakanej zmene plánu, sa vieme vždy dohodnúť, ako to vymyslieť, aby to obom vyhovovalo...a v neposlednom rade, je to aj výborný mentálny kaučing, pretože naozaj môžete hovoriť o čomkoľvek...našla som ju na tretí pokus

Matej B.

Matej B.

Neoverená referencia

Aj keď som pokročilí v angličtine, tak hodiny s Mirkou mali pre mňa veľa benefitov, boli pre mňa prínosné a vždy som sa naučil niečo nové. Je vidieť, že Mirka má ako lektorka praktické, ale aj teoretické vedomosti a skvelé vysvetlí veci a poradí aj so zaujímavými stránkami tematikou anglického jazyka.

Jana L.

Jana L.

Neoverená referencia

Mirka je príjemná, usmievavá, vždy pozitívne naladená lektorka, ochotná sa prispôsobiť v zmenám v rozvrhu, veľmi flexibilná. Hodiny prispôsobila mojej úrovni, jednoznačne odporúčam.

Matúš Š.

Matúš Š.

Neoverená referencia

Keď som mal prvú hodinu s Mirkou hneď som vedel, že je ideálny partner na zlepšenie mojej konverzácie v anglickom jazyku. Hodinu sú vždy pozitívne a vždy ma niečo naučili.

Fotky a certifikáty