Patrícia L.

Patrícia L.

Odpovedá do 19 hodín, na 100% správ
100% 19 hod
Prijíma študentov

Patrícia L.

Prijíma študentov

Online konverzácie v nemeckom jazyku (B1-C1)

  • 5/5 (hodnotili 3 študenti)
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som mladá skúsená lektorka nemeckého jazyka (absolventka učiteľstva nemeckého jazyka a literatúry so skúsenosťami zo zahraničných univerzít - semester na Friedrich-Schiller-Universität v Jene, semester na LMU v Mníchove), žijúca v Mníchove, ktorej hlavnou náplňou je pomôcť Vám zlepšovať Vaše vedomosti, schopnosti a zručnosti nadobudnutím istoty v nemeckom jazyku. Zdokonaľovanie gramatiky a ústneho prejavu s rozšírením slovnej zásoby počas konverzácií na rôzne témy, smalltalk či gramatické javy sú pre mňa prioritou, ktorú sa spolu s typom študenta, jeho prednosťami, potrebami a koníčkami snažím zohľadniť vo svojich prípravách spoločných hodín konverzácii. Teším sa na Vás :).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Darina J.

Darina J.

30 odučených lekcií

Výborná lektorka nemčiny. Hodiny maximálne prispôsobí potrebám študenta a konverzuje o témach, o ktoré sa študent zaujíma. Určite odporúčam hodiny všetkým, najmä tým, ktorí sa potrebujú zlepšiť v konverzácii. Je veľmi príjemná, usmievavá, priateľská a vždy pozitívne naladená. S hodinami som veľmi spokojná a lektorku každému vrelo odporúčam.

Július B.

Július B.

30 odučených lekcií

Žijem v Mníchove a potreboval som niekoho, kto ma bude doučovať nemecký jazyk, pretože som sa ho neučil systematicky. To znamená, že ani ja sám som nevedel, v čom mám medzery. Ale stačilo pár hodín s Patríciou a teraz už pracujeme na gramatických pravidlách, ktoré som nemal osvojené. Výborné je, že po každej hodine posiela materiály, v ktorých je zhrnuté prebraté učivo, vďaka čomu si ho môžem v prípade potreby opakovať. Patrícia je vždy veľmi dobre pripravená a oceňujem jej trpezlivosť a povzbudzovanie do ďalších hodín. Ako človek, ktorý kvôli veku nemá už moc hlavu na nové jazyky, ju veľmi odporúčam!

Henrich L.

Henrich L.

1 odučená lekcia

S Patríciou spolupracujem 8 mesiacov ( z toho intenzívne posledné 3). Má kreatívny prístup k vyučovaniu a snaží sa ušiť hodiny priamo na mieru študenta. Pokroky, ktoré som pod ňou spravil sú badateľné a pomohli mi nadobudnúť istotu v každodennej nemčine. Môžem vrelo odporučiť!!

Zuzana S.

Zuzana S.

Neoverená referencia

Patrícia je veľmi kvalifikovaná lektorka. Spolupracujem s ňou už 4-tý mesiac a som veľmi spokojná. Je kreatívna a hodiny "šije"na mieru podľa mojich potrieb a požiadavok. Hodiny s ňou ma veľmi bavia a posúvajú dopredu. Veľmi oceňujem ochotu a trpezlivosť ktorú ako správny lektor má. Vrelo odporúčam spoluprácu s Paťkou :)

Fotky a certifikáty