Sára K.

Sára K.

Odpovedá do 10 hodín, na 40% správ
40% 10 hod

Sára K.

Let's have fun!

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj!

Zopár faktov na začiatok:
1. Počas štúdia na osemročnom gymnáziu, ktoré som navštevovala, som dokopy absolvovala viac hodín nemeckého, ako slovenského jazyka (momentálne je to približne 10 rokov, odkedy som sa začala nemčine venovať).
2. Ani si nespomínam na časy, kedy som nedokázala hovoriť po anglicky - považujem ten jazyk za prirodzenú časť mojej osobnosti.

A teraz oficiálne: Volám sa Sára a celý môj život, odkedy si pamätám, je "opradený" cudzími jazykmi. Momentálne študujem aplikované jazyky (nemčinu, španielčinu a francúzštinu) v UK na University of Portsmouth (nachádzam sa však kvôli momentálnej situácii na Slovensku). Taktiež momentálne vyučujem angličtinu a nemčinu v jazykovej škole tu na Slovensku.

Vlastním Trinity College London Teaching certificate, ktorý ma oprávňuje učiť na jazykových školách po celom svete, IELTS z anglického jazyka na úrovni C1 ako aj Goethe-ho Zertifikat z nemeckého jazyka na úrovni C1.

Okrem toho, že momentálne žijem v Anglicku už dva roky, som počas spomínaného 8-ročného štúdia na gymnáziu, na ktorom bol nemecký jazyk mojim prvým cudzím jazykom, tiež strávila 3 mesiace v Nemecku. Následne som sa zúčastnila internacionálnej nemeckej debatiády Jugend Debattiert International, v ktorej som sa celoslovensky umiestnila na 4.tom mieste.

Učenie samotné ma veľmi baví a mám skúsenosti s vyučovaním väčších skupín ako aj individuálnymi hodinami. Pred každou hodinou, ktorú učím, si vypracuvávam učebné plány a pracujem s voľne dostupnými materiálmi - snažím sa pokryť témy, ktoré študenta zaujímajú ako aj tie, ktoré sa venujú dianiu vo svete.

Neváhaj ma kontaktovať, ak máš záujem o doučovanie!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (14)

+ Pridať referenciu
Rafael P.

Rafael P.

Neoverená referencia

Tuve una experiencia maravillosa de intercambiar conocimientos con la profesora Sara a través de las clases de español. Es muy preparada, comunicativa, alegre, creativa y tiene opiniones y posiciones muy interesantes, no solo en relación a la docencia sino también a la vida en general. ¡Las clases con Sara son siempre muy divertidas y emocionantes! :)

Katarína G.

Katarína G.

Neoverená referencia

So Sárou som mávala online hodiny nemčiny. Na hodinách pri komunikácii, gramatike či trpezlivému vysvetľovaniu sme vždy mali super atmosféru. Z každej našej spoločnej hodiny som odišla vždy s niečím novým čo som sa naučila či dozvedela. Sára vnášala logiku pri učení jazyka, nie zbytočne bifľovanie. Vždy bola veľmi milá, trpezlivá a flexibilná. Sáru by som odporučila všetkými desiatimi ! Skús a uvidíš !

Sofia V.

Sofia V.

Neoverená referencia

So Sárou mávam hodiny nemčiny a angličtiny. Neviem si ju vynachváliť, je super čo sa týka gramatiky a prízvuku či už nemčiny alebo angličtiny, veľmi sa mi páči že na hodine hlavne rozprávame a nepreberáme len gramatiku ako v škole (ale jasné že je tam aj tá gramatika, veď bez tej by sme sa nikam nepohli). Vždy je na hodinu pripravená. Je veľmi milá a hlavne priateľská. Odporúčam. :)

Alex B.

Alex B.

Neoverená referencia

Doučovanie nemčiny a angličtiny so Sárou je jednoducho skvelé. Veľmi oceňujem a vážim si jej profesionálny, ústretový prístup, vždy pozitívne naladenie, trpezlivosť a v neposlednom rade aj pridanú hodnotu, ktorá je súčasťou každej jednej hodiny. Podrobné a logické vysvetlenie javov v súvislostiach, ktoré nebýva bežné, je samozrejmosťou. Skrátka doučovanie, ktoré vás naozaj niekam posunie a obohatí nielen po jazykovej stránke. Ak hľadáte doučovateľku so skvelým prístupom, ktorú učenie jazykov baví a má reálne skúsenosti a znalosti na veľmi vysokej úrovni, teda, hľadáte niečo viac ako je bežné, ste na tej najlepšej adrese. Navyše, za veľmi príjemnú cenu. Odporúčam!

Milena Š.

Milena Š.

Neoverená referencia

So Sárou mám hodiny už nejaký ten piatok, pretože som potrebovala začať s nemčinou pred strednou školou. Všetko sme preberali postupne od základov, za ktoré som teraz nesmierne vďačná. Za vyše polrok máme plnohodnotné konverzácie. Veľmi mi vyhovuje individuálny prístup a flexibilita. Výklad má vždy ma hodinu vopred pripravený a k tomu potom aj cvičenia k téme. Určite som veľmi vďačná, s akými vedomosťami nastupujem na strednú. Ďakujem

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Sára K.

words

Ahoj, nevedel by prosím niekto ?Nejak mi to nevychádza.Ďakujem