Denis S.

Denis S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod

Denis S.

Prírodné vedy ako súčasť života

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Zdravím ťa! Volám sa Denis a som študentom Prírodovedeckej fakulty na Univerzite Komenského v Bratislave. Študujem chémiu už druhým rokom, konkrétne sa zameriavam na anorganickú chémiu. Jedno z mojich hobby je doučovať mladšie generácie žiakov, čo si nesmierne užívam - možno bude zo mňa budúci učiteľ. Ak sa bojíš matematiky, fyziky, či chémie, neváhaj sa ku mne prihlásiť a presvedčím ťa o tom, že tieto vedy nie sú vôbec také ťažké, aké sa zdajú byť. Okrem klasických doučovaní pripravujem aj na chemické olympiády, maturity či prijímačky na vysoké školy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Barbora H.

Barbora H.

4 odučené lekcie

S hodinou som bola spokojná, učivo bolo zrozumiteľne vysvetlené. Aj ked som potrebovala doučovanie na poslednú chvilu, dohodli sme sa na doučovaní aj cez víkend. Určite možem doučovanie odporúčiť.

Božena H.

Božena H.

1 odučená lekcia

Syna pripravil na koncoročný test z matematiky - opakovanie z celého polroka, v krátkom čase. Učivo podané veľmi zrozumiteľne. Flexibilný, ochotný, ústretový a super komunikácia. Za nás určite TOP! Odporúčame všetkým. V budúcom školskom roku určite naša voľba č.1. Ďakujeme za všetko Robko a mamina

Slávka G.

Slávka G.

1 odučená lekcia

Učivo vedel zrozumiteľne vysvetliť aj precvičiť. Spokojnosť

Jakub V.

Jakub V.

Neoverená referencia

všetko super, časovo flexibilný, príjemný a inteligentný mladý človek

Deleted-44ce5a D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

S Denisom som mala len jednu hodinu, keďže som potrebovala rýchlo vysvetliť učivo koli testu. Na hodinu bol dobre pripravený, mal pripravených dosť príkladov a za tú jednu hodinu mi vysvetlil celú tému.

Zodpovedané otázky (6)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Denis S.

Ako vypočítať vonkajšie uhly?

Keď vnútorné sú: alfa=45° beta=70° gama=65°

Denis S.

Chémia rádioaktívne rozpady

Dobrý deň, mohli by ste mi niekto, prosím, tuto úlohu skontrolovať? No ďalej neviem, čo je treba doplniť na miesto otaznika.. Ďakujem.

Denis S.

pH vypocet

Dobrý deň, ako sme získali z pH 4,398 koncentráciu 4.10-5 mol/l?

Denis S.

Zo štvorca ABCD...

Zo štvorca ABCD so stranou dĺžky 12,7 cm sme vystrihli štvorec KLMN so stranou dĺžky 5,8 cm, ako je znázornené na obrázku. Vypočítajte v cm obvod osemuhloníka ABCMLKND

Denis S.

Hmotnosť síranu meďnatého

Dobrý deň, prosím o pomoc s riešením nasl. príkladu: Akú hmotnosť síranu meďnatého treba použiť na prípravu jeho roztoku, w(CuSO4)=4% s hmotnosťou 100g? K dispozícii je modrá skalica. Vyjsť by malo 6,15g modrej skalice. Vopred ďakujem:)