Nina L.

Nina L.

Odpovedá do 8 hodín, na 80% správ
80% 8 hod
Prijíma študentov

Nina L.

Prijíma študentov

Doučovanie cudzích jazykov a predmetov základných škôl

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ak hľadáte doučovanie angličtiny alebo nemčiny (na nižšej alebo strednej úrovni), alebo hľadáte doučovanie psychológie stredných škôl, či slovenský jazyk a matematiku základných škôl, tak ste narazili na správny inzerát!

Veľmi rada sa venujem cudzím jazykom a v učení sa priam vyžívam. Mám rada prácu s ľuďmi a učiť ich niečo nové. Som študentkou vysokej školy psychológie a mám certifikát z anglického jazyka ( Cambridge English Gertificate in ESOL International - úrovne B2 ). Certifikát z nemeckého jazyka úrovne C1 (DSDII). Čo sa týka výučby jazykov, preferujem skôr doučovanie detí základných škôl, kedy sa tento jazyk ešte dá včas podchytiť a výrazne zlepšiť. Doučím ale každého, bez ohľadu na vek. Slovenský jazyk doučujem najmä na úrovni zlepšenia gramatiky (nedoučujem literatúru ani maturitné témy).

Hodiny budú prebiehať uvoľnene a v priateľskej atmosfére, obsahovať budú aj rôzne aktivity ( ako napríklad flash cards ). Ak sa náhodou doučovanie zruší alebo by sa študent chcel naučiť viac, budem posielať nové slovíčka (prípadne iné doplňujúce info k danému predmetu) a gramatiku vo Word súbore na mail.

Čo sa týka psychológie, veľmi rada sa nimi zaoberám. Som v druhom ročníku vysokej školy psychológie, a preto viem doučiť skôr začiatky psychológie alebo skôr všeobecný prehľad z každej jej oblasti.

Učivá základných škôl rada vysvetlím a doučím, som priateľská, trpezlivá a dobre vychádzam s deťmi. Vždy dokážem vysvetliť a naučiť niečo nové. Doučím slovenčinu a matematiku, na iných predmetoch sa môžeme dohodnúť :).

Vzhľadom k aktuálnej situácii preferujem doučovanie online (Messenger, Skype, Discord). Word súbory používam ako tabuľu :)

Ak Vás môj inzerát oslovil, neváhajte ma kontaktovať!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Ivana V.

Ivana V.

1 odučená lekcia

Dcéra je veľmi spokojná s milou,sympatickou Ninkou.