Tatiana B.

Mgr. Tatiana B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Tatiana B.

Prijíma študentov

Zdokonaľ sa v rodnom jazyku, Zamiluj sa do literatúry a Spoznaj svet

Cena Od 14 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Táňa a som mladá žena nadšená pre to, čo som vyštudovala, teda slovenský jazyk, literatúru a geografiu. Neustále snažím seba aj ľudí okolo seba motivovať a ukázať to, čo mnohí nevidia a ani sa nesnažia vidieť, pritom stačí chcieť. Študujem na Prešovskej univerzite a rozhodla som sa svoje doterajšie poznatky posunúť ďalej a pomôcť tým, ktorí to potrebujú, a to gramatiku, ovládanie základných pravidiel, ktoré vždy zachránia situáciu, písanie diktátov bez jediného problému
a mnoho ďalších otázok v rámci slovenčiny. Pracujem aj so zahraničnými študentmi, ktorí si vyžadujú hlavne komunikáciu v slovenskom jazyku. Čo sa literatúry týka, tak zjednodušiť pochopenie textov a s jednoduchosťou čítať medzi riadkami, priblíženie si literárnych období a čo bolo pre ne typické, spoznať našich ale aj zahraničných autorov a bez problémov ich zaradiť do obdobia, či priradiť k nim ich najznámejšie diela. Samozrejme, k literatúre patrí aj prednes a práca s hlasom a taktiež aj literárna teória, ktorá vie potrápiť. Jednoducho vedieť o čom je reč a nenechať sa pre ostatnými zahanbiť.
PS: Práca s deťmi a mladými ma nesmierne baví, preto sa tomu všetkému, čo je v škole mučením, snažím dodať niečo zaujímavé.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Michaela M.

Michaela M.

Neoverená referencia

Literatúra nikdy nebola moja silná stránka, no Tatiana mi ju ukázala v inom svetle a naučila má za pár hodín, to čo som študovala dlhé roky na škole a vďaka nej som zvládla maturitu. Odporúčam všetkými desiatimi, jej hodiny nie sú nudne, ale práve naopak sú zábavne a zároveň efektívne. Ďakujem ❤️

Deleted-cddd6a D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Tatiana je veľmi šikovná a zodpovedná doučovateľka, ktorá vždy pomôže a poradí. Za krátku chvíľu pri nej človek hneď pochopí to, čo by sám študoval aj dlhé hodiny. Vie nájsť správnu metódu, pomocou ktorej si vie získať pozornosť už aj malého dieťaťa. Je to zatiaľ najlepšia doučovateľka, ktorú som mala možnosť spoznať. Práve Tatianu môžem len odporučiť každému, kto sa chce niečo doučiť.

Katarína P.

Katarína P.

Neoverená referencia

Tatianu hodnotím ako skvelú učiteľku a doučovateľku, veľmi precízna, presná, spoľahlivá, zodpovedná. Má výborný vzťah k deťom, jej hodiny sú zaujímavé, pestré a veľmi efektívne. S jej prácou sme veľmi spokojní.