Zuzana K.

Zuzana K.

Odpovedá do 2 hodín, na 20% správ
20% 2 hod

Zuzana K.

Chcete posunúť svoju angličtinu na ďalšiu úroveň?

Doučuje predmety:

Popis

Volám sa Zuzana a už jedenásť rokov sa profesionálne venujem vyučovaniu angličtiny. Za toto obdobie som angličtinu učila v štyroch krajinách a moju klientelu predstavuje doposiaľ 42 mladistvých a 26 dospelých angličtinárov, medzi ktorých patrili ľudia s utečeneckým pôvodom, študenti pripravujúci sa na skúšky IELTS, podnikatelia, s ktorými som pracovala na business komunikácii, a mnohí ďalší.

V súčasnosti sa zameriavam motivovaných dospelých učiacich sa od úrovne B1/B2, ktorých cieľom je posunúť sa s jazykom na vyššiu úroveň. Moje hodiny sú založené na priamej metóde, čo znamená, že sa so svojimi klientami sústreďujem na aktívne používanie cudzieho jazyka v praxi.

Ak máte pocit, že s angličtinou už dlhšie stagnujete, vďaka mojim skúsenostiam a overeným metódam vám pomôžem prekonať prekážky, ktoré vám stoja v ceste, či už je to strach z rozprávania, pretavenie gramatických znalostí do praxe, premena pasívnej slovnej zásoby na aktívnu alebo zaužívané „jazykové zlozvyky“ z minulosti.

Každú hodinu pripravujem na mieru podľa potrieb svojich klientov a vediem ju dynamicky, aby sa ani chvíľu nenudili a nestrácali sústredenie, pričom sa zameriavam na ich oblasti záujmov. Kladiem dôraz na to, aby sa čo najviac naučili priamo na hodine, a zároveň rada poradím metódy, ako čo najlepšie môžu nenásilne rozvíjať svoje znalosti aj vo voľnom čase.

Ak je to to, čo hľadáte, či už hovoríte plynule, alebo sa chcete konečne naučiť jazyk „poriadne“, neváhajte ma kontaktovať.

Vyučujem cez Skype od pondelka do piatka. Pracujem na živnosť a vystavujem faktúry.