Boris G.

Boris G.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Boris G.

Prijíma študentov

English conversation for kids and adults - ONLINE

Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte, volám sa Boris a venujem sa výučbe anglického jazyka od roku 2020.

Začalo to vyhľadávaním Language Exchange partnerov, a neskôr organizovaním vlastných LE stretnutí so zámerom kultúrnej a jazykovej výmeny. Neskôr som začal učiť konverzácie, súkromných študentov ale aj pre jazykové školy a vo firmách.

Kladiem veľký dôraz na jazykové zručnosti, aby moji študenti vedeli jazyk, ktorý sa učia aj reálne využiť, to znamená, že sa snažím na svojich hodinách viesť študenta k tomu aby čo najviac rozprával a produkoval jazyk.

Naše hodiny sa odvíjajú od potrieb študenta, či už je to zdokonalenie sa v rozprávaní, písaní, gramatike alebo angličtine v obchodnom prostredí.

Mám štátnu jazykovú skúšku z angličtiny C1, certifikát TEFL (Teaching English as a Foreign Language) a doplnkový kurz Teaching English Online & 1:1.

Okrem jazykov som vždy inklinoval k umeniu, a preto som sa rozhodol študovať na VŠVU v Bratislave. V rámci programu Erasmus som mal skvelú možnosť jeden rok žiť a študovať v Írsku na Technological University Dublin.

Mimo učenia, trávim svoj čas športom, hraním rôznych spoločenských aj PC hier, vychádzkami v prírode, vzdelávaním sa, poprípade pri dobrej knižke alebo dobrom filme.

Od roku 2021 sa venujem okrem doučovaniu angličtiny aj výučbe slovenčiny pre cudzincov.


Hodiny sa môžu vyučovať:
- ONLINE cez Skype, Zoom, Discord, Teams alebo Meet.

Ďakujem a teším sa na naše hodiny :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Tomas K.

Tomas K.

Neoverená referencia

Lekcie angličtiny s Borisom mi pomohli najmä v oblasti konverzácie, kde som sa po niekoľkých stretnutiach stal istejším a rozšíril si slovnú zásobu, ktorú som potreboval pri bežnej komunikácii na denných pracovných stretnutiach. Nase hodiny sú vždy príjemné, profesionálne, veľmi dobre zorganizované, vedené v priateľskej atmosfére často plné smiechu. Boris má zodpovedný prístup, výborná je aj forma výučby cez skype, kde oceňujem jeho časovú flexibilitu.

Fotky a certifikáty