Kristína V.

Kristína V.

Odpovedá do 6 hodín, na 80% správ
80% 6 hod
Prijíma študentov

Kristína V.

Prijíma študentov

Dlhodobá skúsenosť s doučovaním NEJ a prípravou na medicínu

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň, volám sa Kristína a som absolventkou bratislavského osemročného gymnázia. Momentálne študujem 2. ročník v odbore Všeobecné lékařství na 1. LF v Prahe.
Nemecký jazyk mám na úrovni C1 (certifikát Sprachdiplom - DSD II), nemčinu doučujem cez tri roky. Dokážem pomôcť s efektívnou prípravou na DSD (I, II), ale aj doučovaním nemčiny do školy, či kvôli zamestnaniu. Mám vlastné materiály a učebnice, z ktorých doučujem.

Zároveň pripravujem študentov na prijímacie skúšky na lekárske fakulty, hlavne z predmetu biológia, ale aj fyzika. Mám vypracované materiály, ktoré sú kľúčom k úspešnému absolvovaniu prijímacích skúšok. So študentami vždy zvolím individuálny prístup, ktorý by čo najlepšie kombinoval ich požiadavky a dostatočnú prípravu s precvičovaním modelových otázok. Doučujem už cez dva roky a moji študenti sa na svoje vysnívané fakulty dostali :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Samuel C.

Samuel C.

Neoverená referencia

Kristína ma doučovala z nemeckého jazyka, kvôli príprave na diplom z C1 (DSD II), s doučovaním som bol veľmi spokojný, každá jedna minuta bola využitá a všetko sme postupne prešli až kým som to na 100% nepochopil, naviac Kristína je veľmi prijemná, chápavá a celé doučovanie prebiehalo v priateľskom duchu. Určite odporúčam!

Bruno A.

Bruno A.

Neoverená referencia

Doučovanie s Kristínou mi veľmi pomohlo na prípravu DSD2 prezentácie. S doučovaním som bol maximálne spokojný.