Anastasiia S.

Anastasiia S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod

Anastasiia S.

Ruština od rodeného hovorcu a angličtina od vzdelaného učiteľa - zaujímavé lekcie a 100% pokrok

  • 5/5 (hodnotili 4 študenti)
  • 44 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  16 €/hod
  • Preferované časy: večer
Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte,

volám sa Anastasiia a chcem vám pomôcť zamilovať sa do ruštiny alebo angličtiny :)

O mne:
Pochádzam z Moskvy. Presťahovala som sa na Slovensko vo veku 19 rokov a absolvovala som humanitnú fakultu so zameraním na vyučovanie anglického jazyka a literatúry. Momentálne pracujem v medzinárodnej firme, kde sa zaoberám internými operáciami. Napriek tomu stále vyučujem, pretože to veľmi milujem. Rada cestujem, objavujem nové kultúry a tradície ľudí.

O výučbe:

Ruština:
Ovládanie ruštiny nie je ťažké. Budem rada, ak vám pomôžem s akýmikoľvek problémami. Výsledkom našej spolupráce bude vaša dokonalá ruština. 😎 Ak sa chcete dozvedieť viac o ruskej kultúre, tradíciách a živote v Rusku - čo môže byť zaujímavejšie ako rozprávanie s rodeným hovorcom a obyvateľom Ruska.

Angličtina:
Pokiaľ ide o angličtinu, dlhodobo s ňou pracujem. Veľa cestujem a spolupracujem s cudzincami. Od roku 2023 pracujem v medzinárodnej spoločnosti, kde každý deň používam nielen hovorenú angličtinu, ale aj obchodnú angličtinu📈 Ak sa vám pri pozeraní filmov v angličtine zdá reč postáv ako súvislý prúd slov, máte strach z rozprávania alebo nemáte dostatočnú slovnú zásobu - príďte za mnou :) Osobne som si týmito problémami prešla, takže poznám pár trikov, ako sa s tým vysporiadať.

Napredovanie študentov je pre mňa najcennejšie. Každý študent je samostatný prípad. Niekto začína od nuly a po 3 mesiacoch už vie rozprávať o každodenných témach a rozumieť jednoduchým podcastom. S niekým sa zlepšujem v konverzačnom prejave, s niekým sa pripravujem na pohovor. Niekto sa potrebuje pripraviť na záverečné skúšky a pre niekoho je dôležité dozvedieť sa viac o ľuďoch, kultúre a porozumieť filmom.

👩🏼‍🏫Mám viac ako štvorročnú skúsenosť s výučbou študentov rôznych úrovní. Účinnosť používaných metód a materiálov, ktoré kontrolujem, je tiež prakticky preukázaná.

😌 Prispôsobujem sa žiakovi a vždy sa snažím vytvoriť priateľskú a príjemnú atmosféru - verím, že to nebude nudné! Pracujem s dospievajúcimi a dospelými, s deťmi len vo výnimočných prípadoch.

📝 Na začiatku výučby používam prostredný jazyk (slovenčina alebo angličtina). Ďalšia výučba sa vedie len v ruštine/angličtine.

📍 Dôležité informácie:

• Vyučujem len online, osobne len výnimočne.

Mám systém balíčkov:

🔸Jedna lekcia - 30 €

🔹Platba za 4 lekcie - 112 € (1 hodina - 28 eur)
🔹Platba za 6 lekcií - 156 € (1 hodina - 26 eur)
🔹Platba za 8 lekcií - 192 € (1 hodina - 24 eur)
🔹Platba za 10 lekcií - 220 € (1 hodina - 22 eur)
🔹Platba za 12 lekcií - 240€ (1 hodina 20 eur pri dvoch lekcií týždenne)

• Párové lekcie fungujú na rovnakom systéme.
• Skupinová lekcia - od 3 osôb 10€/osoba.
• Lekcie vo firme sa prejednávajú individuálne.

❗️Ponúkam skúšobnú hodinu trvajúcu 45 minút (cena 12 €), počas ktorej sa môžete bližšie zoznámiť so mnou. Zistíte, či sa cítite pohodlne, a ja zase pochopím vaše ciele a úroveň. Vysvetlím vám moje pravidlá a postup hodín.
________________________________________________
V pripade akychkolvek otazok ma kludne kontaktujte

Увидимся на занятии! Welcome!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Ponúkam skúšobnú hodinu, na ktorej vám poviem viac o vyučovacích metódach, materiáloch a o tom, ako prebieha vyučovanie. Zároveň sa zoznámim s vašimi cieľmi a predstavami a vy zistíte, či sa k vám ako lektorka hodím. Teším sa 😊

12 € / 40 min
Štandardná lekcia

25 € / 60 min
Skúšobná lekcia

16 € / 60 min

Referencie (18)

+ Pridať referenciu
Stanislava F.

Stanislava F.

11 odučených lekcií

Anastasiia je výborná doučovateľka, pomáha synovi s prípravou na maturitu z ruského jazyka a sme veľmi spokojní takže budeme v doučovaní pokračovať naďalej.

Maria B.

Maria B.

5 odučených lekcií

Anastasiia je skvelá učiteľka. Hľadala som doučovateľku, ktorá by vedela po rusky aj po anglicky. Ruštinu som študovala ešte v škole, tak som sa rozhodla pokračovať, aby som nezabudla. Angličtina bola potrebná na prípravu na skúšku na univerzite. Vedomosti boli minimálne a bolo tam veľa práce. Anastasiia dokázala urobiť proces učenia sa jazyka zaujímavým, vybrala dobrú učebnicu pre moju úroveň a poskytla veľa užitočných informácií. Páči sa mi, že Anastasiia je veľmi otvorený človek, vždy si nájde niečo, na čo sa spýta a pomôže. Počas celej hodiny hovoríme po anglicky (alebo po rusky) a to ma motivuje stále viac cvičiť, učiť sa slovíčka. Dôležité pre mňa bolo, že Anastasiia dáva znalosť „živého“ jazyka, hovorovú reč. Tento prístup pomáha udržiavať mozog neustále v dobrej kondícii. Vždy sa teším na hodiny! Ďakujem za vašu krásnu prácu :)

Jana M.

Jana M.

4 odučené lekcie

S Anastasiou som mala ruský jazyk, niekoľko lekcií a veľmi sa mi páčil ústretový a osobný prístup voči študentovi, hlavne ochota vysvetliť rôzne otázky, nie len priamo podľa danej učebnej osnovy. Vynikajúca lektorka so skvelými vedomosťami.

Zuzana H.

Zuzana H.

2 odučené lekcie

S Anastasiou som mala rustinu takmer pol roka (zatial) a bola som velmi spokojna. Zacinala som uplne od zaciatku a musim pochvalit styl ucenia - Nastia je velmi priatelska, ale nikdy to nejde na ukor obsahu, zaroven je velmi systematicka a dosledna. Bola vzdy vyborne pripravena na hodiny a velmi sa mi pacili aj podporne materialy, ktore pouzivala (najma Alyosha Popovich :). Lahko sa s nou konverzuje na hocijaku temu, samozrejme po rusky :) Za niekolko mesiacov som sa vdaka nej velmi posunula. Urcite odporucam, sama dufam, ze budem este stihat hodiny. Vynikajuca doucovatelka.

Júlia M.

Júlia M.

2 odučené lekcie

Anastasia je ako doučovateľka perfektná. Je trpezlivá, na hodiny je vždy pripravená a nikdy nie je nuda. Zameriava sa na všetky potrebné oblasti - výslovnosť, gramatika, počúvanie, komunikácia. Pri komunikácii a nácvikoch v ruskom jazyku s Anastasiou nemám stres a každá jedna hodina ma posúva ďalej. Je to pani Doučovateľka s veľkým D.

Fotky a certifikáty