Miriam L.

Miriam L.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Prijíma študentov

Miriam L.

Prijíma študentov

Nauč sa po fínsky A0-B2 (2023)

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 7 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

- 200+ odučených hodín
- oficiálny YKI test na úrovni B2

Ahojte, volám sa Miriam, mám 25 rokov a po absolvovaní magisterského stupňa anorganickej chémie na UPJŠ som sa presťahovala do Fínska, kde momentálne žijem so svojim fínskym manželom vyše roka.

Štúdiu fínčiny sa venujem 9 rokov a rada by som tento ťažký jazyk rozšírila aj do končín Slovenska. Pokiaľ máš rád/rada matematiku a logiku, tak je štúdium fínčiny ako stvorené pre teba. Fínčina je plná pravidiel a slová sa skladajú dokopy ako lego kúsky. Okrem toho je bohužiaľ aj plná výnimiek a dostať sa na plynulú úroveň vyžaduje čas a tréning.

Vo fínsku som absolvovala množstvo intenzívnych kurzov fínčiny s perfektnými fínskymi učiteľmi, a získané vedomosti by som rada odovzdala ďalej. V máji 2023 som sa zúčastnila oficiálneho jazykového testu YKI (úroveň B1-B2), z ktorého všetkých častí (rozprávanie, počúvanie, čítanie, písanie) som získala maximálnu možnú úroveň 4, odpovedajúca B2. Momentálne sa pripravujem na najvyšší C1-C2 certifikát.

Výučbu fínčiny ponúkam od úrovne A0, teda aj pre ľudí, ktorí sa s týmto jazykom nikdy nestretli. Za dlhé roky štúdia som nazbierala množstvo kvalitných materiálov, ktoré ti pri výučbe poskytnem. Ako bonus môžem ponúknuť aj autentický pohľad na život v tejto severskej krajine alebo poradiť s otázkami ohľadom sťahovania, štúdia alebo kultúry.

Doučujem online cez doucma alebo Google Meets, pričom platba prebieha cez túto stránku (neskôr podľa dohody). Všetky materiály a domáce úlohy zdieľam pomocou zdieľaného priečinku na Google Disku.

Cena za 60 minút 20 eur.

Časovo som flexibilná a prispôsobím sa tvojím potrebám.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Valdo M.

Valdo M.

2 odučené lekcie

Online učiteľka Miriam Fínskeho jazyka je jednoducho úžasná! Jej lekcie sú dobre štruktúrované a zábavné, čo my pomáha zlepšiť sa v tomto jazyku pohodlne z domova. Jej odbornosť a jasná výkladová schopnosť my umožňujú ľahšie porozumieť gramatike a slovnej zásobe fínčiny. Navyše, vďaka použitiu moderných technológií a interaktívnych nástrojov sa učebný proces stáva ešte zaujímavejším. Som veľmi vďačný, že mám takú skvelú online učiteľku fínskeho jazyka, ktorá mi pomáha dosahovať pokroky a rozvíjať moje jazykové schopnosti .

Fotky a certifikáty