Lenka K.

Lenka K.

Odpovedá do 32 hodín, na 70% správ
70% 32 hod
Prijíma študentov

Lenka K.

Prijíma študentov

Anglický jazyk

Cena Od 13 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Pracujem ako lektorka anglického jazyka s dlhoročnou praxou. Počas 20 rokov som mala možnosť učiť ľudí rôznych vekových skupín, či už jednotlivcov alebo skupinové kurzy, v jazykových školách, vo firmách (tiež obchodnú angličtinu), ponúkam aj súkromné lekcie, online, prípravu na maturitu.
Absolvovala som štátnu jazykovú skúšku (úroveň C1-C2) v r.2009, a tiež štúdijný pobyt v Londýne (certifikát C2) v r.2015.

Hodiny prispôsobujem každému študentovi priamo na mieru. Uprednostňujem individuálny prístup v priateľskej atmosfére. Snažím sa o to, aby boli lekcie motivujúce, zaujímavé a efektívne. Rada Vám pomôžem zlepšiť si konverzačné schopnosti, či napredovať v gramatike.

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom vyučovania, neváhajte ma kontaktovať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Luboš Š.

Luboš Š.

Neoverená referencia

Vždy 100% pripravená na hodinu, vynikajúce znalosti anglického jazyka.

Lenka R.

Lenka R.

Neoverená referencia

Som rada že obe moje deti doučovala práve Lenka. Syn aj vďaka doučovaniu (škola nestačí) hovorí už teraz plynule a vnímam progres aj u dcéry. Lenka je ústretová a milá, vie sa prispôsobiť úrovni aj potrebe žiaka. Určite odporúčam, my máme výučbu cez internet.

Daniela Š.

Daniela Š.

Neoverená referencia

Hodiny s Lenkou sú príjemné. Snaží sa jazyk podávať hravou formou, aj cez iné cvičenia ako sú v učebnici. Zároveň pridáva aj rôzne videá a tým je hodina zaujímavejšia. Je trpezlivá, nápomocná a je vidieť, že sa na hodiny pripravuje. Snaží sa navodiť priateľskú atmosféru hneď od začiatku. Odporúčam :)

Andrea P.

Andrea P.

Neoverená referencia

Hodiny s Lenkou prebiehajú v príjemnej priateľskej atmosfére. Je trpezlivá a vždy pripravená podľa potrieb doučujúceho. Určite odporúčam.

Fotky a certifikáty