Lucia B.

Lucia B.

Odpovedá do 3 hodín, na 70% správ
70% 3 hod

Lucia B.

Je mi potešením rozšíriť Vaše vedomosti z oblasti hudby a naučiť Vás hrať na flautu alebo klavír. Ponúkam online doučovanie anglického jazyka úroveň A1-B2.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som absolventka Konzervatória v Bratislave a momentálne študujem hru na fagot na vysokej škole Josepha Haydna v Eisenstadte. Ponúkam online hodiny hry na zobcovú flautu a klavír pre deti aj dospelých. Doučím aj hudobnú náuku, zlepším Vaše rytmické cítenie, intonáciu aj sluch. Mám pedagogické skúsenosti. Okrem sólovej, komornej a orchestrálnej hry sa venujem aj individuálnemu učeniu hudby na základnej umeleckej škole v Bratislave. Ponúkam aj online doučovanie anglického jazyka pre všetky vekové kategórie. (úrovne A1, A2, B1, B2). Ak máte záujem neváhajte ma kontaktovať.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Andrea M.

Andrea M.

Neoverená referencia

Lucka doučuje moje deti flautu a AJ. Vždy všetko prebehne tak ako sa dohodneme. Deti ju majú radi. Rýchlo reaguje na dotazy/otázky. Za nás spokojnosť 😊

Katarína Š.

Katarína Š.

Neoverená referencia

Lucka uci klavir moju dcerku uz takmer rok a vysledky sme videli uz po prvych dvoch hodinach. Je velmi profesionalna a zaroven mila, dcera ju ma velmi rada. Ak potrebujeme zmenit cas, je ustretova. Za nas 10/10.

Eva Š.

Eva Š.

Neoverená referencia

S Luckou má moja dcéra odučených už niekoľko hodín. Je veľmi spokojná a ja tiež.. Vidím že napreduje.. Na hodiny sa vždy teší.Trochu som sa obávala ako sa to dá online zvládať ale musím uznať že sa dá .. A veľmi dobre.. Skvelý prístup aj komunikácia ..Ak nám do vyučovacieho času niečo príde ,vždy sa dá dohodnúť na inom termíne.. Všetkými desiatimi odporúčam túto pani učiteľku :)

Fotky a certifikáty