Samuel V.

Samuel V.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Samuel V.

Prijíma študentov

Potrebuješ sa pripraviť na gympel alebo zlepšiť v informatike?

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 7 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte, som študentom Gymnázia Jura Hronca a už od základnej školy som napredoval v matematike a fyzike, začal som sa im intenzívnejšie venovať riešením rôznych matematických a fyzikálnych korešpondenčných seminárov (Riešky, Pikomat, Pikofyz, KMS, FKS, STROM) a iných súťaží (typu Náboj či Matboj) kde som sa často umiestňoval na top priečkach.

Pôsobím ako dobrovoľník v P-mate (celoslovenský matematicko-fyzikálny seminár pre základné školy), kde vymýšľam komplexnejšie úlohy, taktiež ich aj opravujem a píšem k nim vzorové riešenia.

Celkovo som odučil už vyše 400 hodín matematiky a fyziky, hodiny udržujem interaktívne, zábavné a efektívne; snažím sa o vytvorenie mimoškolského prostredia, nakoľko verím, že práve školský prístup a atmosféra je pre dieťa častokrát frustrujúca.

Pripravil som 100% ľudí na preferovanú strednú školu cez výberové konanie či testovanie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Katka F.

Katka F.

1 odučená lekcia

Na každú hodinu je dobre pripravený. Hodiny zostavuje tak, aby učivo zaujalo a nebola nuda. Preberanú tému vie veľmi dobre vysvetliť a vie sa prispôsobiť žiakovi. Doučuje ma na monitor a prijímacie pohovory na SŠ. 11.12.2020

Mia L.

Mia L.

Neoverená referencia

Doučoval ma na monitor aj na prímačky. Monitor som mala nad 90% a na školu som sa dostala. Bol na každú hodinu pripravený. Dokáže sa prispôsobiť tempu a vedomostiam žiaka. Snaží sa učivo/tému vysvetliť viackrát a rôznymi spôsobmi tak, aby tomu žiak pochopil. Ozýva sa včas na správy.

Mary A.

Mary A.

Neoverená referencia

Samuel je profík. Promptne odpovedá, je ústretový, má ľudský prístup, poctivo pripravený na doučovanie. Vrelo odporúčam.

Martin B.

Martin B.

Neoverená referencia

S doučovateľom bola dcéra spokojná, vždy mal dostatok materiálu na hodiny, aj po hodinách posielal rôzne úlohy na precvičenie, časovo bol veľmi ústretový a flexibilný...

Katarina R.

Katarina R.

Neoverená referencia

Doucovanie bolo zostavene na mieru presne podla potrieb ziaka.Pristup doucovatela velmi dobry na kazdu hodinu top priprava.Trpezlivy,vysvetli aj viac krat.Odporucam.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Samuel V.

Matematika nasobna zlava

Prosim o vysvetlenie ako sa pocita zlava 10%+10% ? Dakujem

Samuel V.

vyraz

Dobrý deň.Chcela by som si len skontrolovať úlohu Zadanie : uprav výrazy s premennou sčítaním a odcitanim A) 12y-(15y+34-6y) Vopred ďakujem veľmi pekne :)

Samuel V.

Výrazy -odcitanie a sčítanie

Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť so zdaním : uprav výrazy s premennou sčítaním alebo odcitanim : a) 8x + (3x-9) -> (mne vyšlo 11x-9 no nie som si istá ) b) 15a-24)-(23a+19) Vopred ďakujem