Tereza G.

Tereza G.

Odpovedá v priemere do 1 hodiny.
1 hod

Tereza G.

Obohať sa novým jazykom hravou formou či zisti niečo o svete základnej biológie v slovenskom aj anglickom jazyku

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Ahoj! Moje meno je Tereza a momentálne som v maturitnom ročníku na medzinárodnom gymnáziu (International Baccalaureate Diploma, IB) v Anglicku.

Anglický jazyk som sa začala učiť v siedmich rokoch, nejedno leto som strávila v Anglicku na jazykovom kurze a v 16 rokoch som sa sem aj prisťahovala. Celé stredoškolské som strávila v anglických školách a teda aj so vštkými predmetmi po anglicky.

Biológia bola vždy môj oblúbený predmet a veľmi rada pomôžem s porozumením základných princípov či pri nabehnutí na nový predmet. Na moju maturitu som si vybrala biológiu ako jeden z troch hlavných predmetov a preto budem viac ako šťastná doučovať základy tohto predmetu aj v angličtine.

Ako dieťa som ani ja nemala rada učenie sa z učebníc a preto rozumiem aké dôležité je učiť sa formou, ktorá je nielen zaujímavá ale aj nám blízka.

Dúfam, že si vyberieš mňa a spoločne dokážeme nájsť najlepší spôsob napredovania v danom predmete a aj sa pri tom zabaviť!😃

Hello! My name is Tereza and I am currently in my final year of high school on an international school studying the International Baccalaureate Diploma (IB) in the United Kingdom.

I started learning English when I was 7 years old and spent multiple summers on a language course in England and even moved here at the age of 16. I spent my whole high school education in English schools and therefore also studied all my subjects in English.

Biology was always my favourite subject and I will be more than happy to help you understand the basic theories or with introduction if it is a brand new meeting for you. For my graduation I have chosen biology as one of my three main subjects so I will be happy to help you with it in both Slovak and English language.

As a child I never liked learning from textbooks and therefore I understand how important it is to learn in a way that is not only fun but also personally interesting for you.

I hope you will choose me so that we can figure out a best way to improve in these subjects together and have fun with it!😃