Majka Š.

Majka Š.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Majka Š.

Prijíma študentov

Doučovanie slovenčiny, príprava na Testovanie 9 a prijímacie skúšky

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vyštudovala som vedecký odbor Slovenský jazyk a literatúra na univerzite v Prešove. Doučujem v rámci Košíc, alebo aj online. Doučujem žiakov základných a stredných škôl.


Od septembra otváram skupinu pozostávajúcu z max. 10 žiakov, ktorých by som pripravila na prijímačky na SŠ a na Testovanie 9. Hodiny by prebiehali online, venovali by sme sa opakovaniu teórie, praktickej časti v podobe doplňujúcich cvičení a testov z minulých rokov. Taktiež rada pomôžem pri riešení individuálnych otázok, ktoré sú, na základe skúseností, vždy prospešné aj pre ostatných žiakov.
V prípade záujmu sa pokojne pýtajte. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Monika V.

Monika V.

Neoverená referencia

Majka je perfektná učiteľka, vďaka nej som pochopila celú slovenčinu. Už po prvej hodine som vedela, že som si vybrala tú najlepšiu učiteľku. Je veľmi múdra, inteligentná a jasne a zrozumiteľne vysvetľuje učivo. Odporúčam zapojiť sa do prípravy na Testovanie 9 a príjmačky na stredné školy. Len vďaka nej ma prijali na najlepšie gymnáziá v Košiciach a to z popredných miest (15. a lepšie). Vďaka nej je slovenčina hračka. Tak ako som slovenčine predtým veľmi nerozumela a nemala som ju rada, tak je pre mňa teraz jednoduchá a baví ma. Naozaj VEĽMI odporúčam.