Andrej B.

Andrej B.

Odpovedá do 3 hodín, na 90% správ
90% 3 hod
Prijíma študentov

Andrej B.

Prijíma študentov

Učenie nemusí byť mučenie - doučovanie MAT, CHEM, FYZ, ANJ, ktoré vás bude baviť

Cena Od 16 €/hod
Popis Typy lekcií Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Vyštudoval som výberové bilingválne Evanjelické gymnázium v Košiciach. Nastupujem na Vysokú školu chemicko-technologickú v Prahe. Počas štúdia na gymnáziu som sa zúčastňoval na rôznych matematických, fyzikálnych aj chemických súťažiach (chemická olympiáda, MATBOJ, fyzikálny náboj, SOČ...) - tieto predmety vždy boli mojou záľubou. Spolužiaci, ktorých som doučoval my stále vravia, že viem dobre vysvetľovať a že by som si tým mohol aj privyrábať, a tak som sa rozhodol, že to vyskúšam. V októbri 2020 som si dal inzerát na túto stránku. Zatiaľ boli všetci moji klienti spokojní. Už som aj úspešne pripravil na prijímacie skúšky. Plynulo rozprávam po anglicky, mám štátnu jazykovú skúšku na úrovni C1.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (35)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Andrej B.

aký je počet riešení tejto sústavy rovníc, prosím?

aký je počet riešení tejto sústavy rovníc, prosím?

Andrej B.

Tlak v kvapalinách

Dobrý deň prajem, vedel by mi prosím niekto pomôcť s nasledujúcou úlohou. Vopred ďakujem. Do akej výšky treba naplniť trubicu ortuťou ( hustota ortuti je 13,6 . 103 kg.m-3 ) za atmosferického tlaku pa = 105 Pa a tiažového zrýchlenia 9,81 m.s-2 , aby na jej dne bol tlak 9,81 MPa ?

Andrej B.

Absorpcia svetla

Prosím pomooooc! 1. Akú farbu reflektory by mali mať, aby sme modré rifle videli modré?

Andrej B.

Absorpcia svetla

Prosím pomoc s otázkami! Väčšina rastlinných listov je zelená. Ktorú časť farebného spektra bieleho svetla najviac pohlcujú zelené listy? Robo je na večernej diskotéke. Má oblečené čierne tričko, modré rifle a biele tenisky. a. Prečo majú Robove nohavice v dennom svetle modrú farbu? b. Tanečná…